KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Lyngby Hovedgade 17, 3. TV.
2800 Kongens Lyngby

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne lejlighed har mange forcer - og med nøgleord som praktisk indretning, to altaner og en pragtfuld beliggenhed ved Lyngby Hovedgade får I fortrinlige rammer her. Ejendommen fra 1935 præsenterer sig med en rød murstensfacade og et mørkt tag. Her kan I se frem til eget kælderrum og gode fællesfaciliteter, heriblandt vaskerum, cykelkælder, udendørs parkeringsplads og parkeringsplads i kælderen. I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spildplads.

Lejlighedens hjerte er de to indbydende stuer en suite, som skaber en luftig og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de store vinduespartier, som gavmildt lader lysindfaldet strømme ind. Her er det oplagt at indrette et spiseafsnit i den ene stue og placere en sofagruppe i den anden. Invita-køkkenet fremtræder let og tidløst med hvide højglanselementer, mens bordpladerne i valnøddetræ giver rummet dybde. Det er udstyret med rigelig skabsplads og moderne hvidevarer, så I får gode rammer til de kulinariske udfoldelser. Videre er der en veludnyttet gang med plads til en vaskemaskine. Herfra føres I til et pænt badeværelse med bruseafsnit og gulvvarme samt et regulært soveværelse med et skydedørsskab med spejllåge, der på elegant vis får rummet til at virke større. Alternativt kan I flytte skabet og etablere et ekstra værelse. Endelig kan I glæde jer over, at soveværelset har udgang til en østvendt altan, og den ene stue har udgang til en vestvendt altan, som indbyder til kølig rosé under åben himmel.

Beliggenheden er suveræn ved Lyngby Hovedgade, som bugner af alt fra hyggelige caféer til spændende butikker og hverdagens fornødenheder. Tilmed er der under 500 meter til Lyngby Storcenter og Magasin, mens Lyngby Sø og Slotsparken sætter tempoet ned med hyggelige gåture. Der er også hurtig adgang til S-tog, bus og motorvej, ligesom køreturen til Københavns centrum kan klares på et kvarter. Kom og oplev boligen!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18