KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Alleen 86, 3. TV.
2770 Kastrup

Sag:TA-EP165
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
122 m2
Andet
Opførelsesår
1988
Kvadratmeterpris
kr. 36.844
Energimærke
A2
Oprettet
23-11-2021
Opdateret
24-11-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne indbydende lejlighed har mange forcer, og med nøgleord som indflytningsklar, et stort køkken-alrum og to badeværelser får I fortrinlige rammer i Kastrup. Lejligheden har gennemgået en større renovering i 2018, ligesom I kan glæde jer over en veldreven ejerforening. Læg dertil en god beliggenhed nær hverdagens gøremål, og resultatet bliver en skøn base for jeres nye tilværelse.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er det store køkken-alrum, som samler jer om madlavning og samvær. Køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer og massive fyrretræsbordplader. Her er en smuk køkkenø og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Stuen har velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Videre er der tre værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Tilmed er det største værelse særligt lækkert med adgang til et walk-in-closet.

Endelig er der to badeværelser med gulvvarme. Desuden er det ene badeværelse udnyttet på bedste vis med både bruseniche og Samsung-vaskefaciliteter. Desuden er der gennemgående trægulve i stort set hele boligen, hvilket skaber et harmonisk helhedsindtryk.

Udenfor kan I se frem til et dejligt fællesareal, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er både en trampolin, grilludstyr og ti plantekasser til fri afbenyttelse. Som prikken over iet er der tilknyttet eget kælderrum.

I finder bus, metro, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af blot 600 meter, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. På cykel er der ikke langt til Kastrup Lystbådehavn og Amager Strandpark, som inviterer til friske dukkerter eller afslappende gåture langs vandet. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, mens Indre By er en kort køretur væk.

Kom og oplev boligen.

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18