KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Måløv Hovedgade 58A, ST. TV.
2760 Måløv

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Beliggende lige i hjertet af Måløvs hyggelige bymidte har denne attraktive stuelejlighed uden tvivl fået tildelt én af byens bedste adresser; nemlig på en lukket lomme, der fungerer som sidevej til Måløv Hovedgade. Din nabo er Kulturhuset og Biblioteket til den ene side og det store, grønne idrætsanlæg til den anden ? alt i alt en hyggelig placering, som er levende, uden at det bliver for meget af det gode. Her bor du centralt, men dejlig tilbagetrukket ? tæt på indkøb og S-toget.

Kombinationen med den bynære beliggenhed og lejlighedens komfortable placering i ejendommens stueniveau gør dette til et oplagt valg for senioren, som vil bo nemt og bekvemt med kort vej til det hele. Planløsningen er imidlertid også delevenlig, hvilket vil sige, at lejligheden også passer rigtig fint til de studerende eller førstegangskøberen, som ønsker et godt begynderhjem i 100 % indflytningsklar stand.

Det er nemlig lige præcis, hvad denne 61 kvadratmeter store toværelses lejlighed lever op til. Det er især takket være køkkenet og badeværelset, som begge er af nyere dato, at boligen får sin sidste finish og fremtræder så lækker og helstøbt, som det er tilfældet. Køkkenet har en særlig varme over sig i kraft af de matte, mørke skabsfronter og den rustikke træbordplade. Herude er der alt, du skal bruge, for at holde hverdagen kørende ? opvaskemaskinen sørger for, at du bare kan læne dig tilbage og slappe af efter aftensmaden, og den integrerede vaskemaskine klarer tøjvasken, uden du behøver at rende i vaskekælderen. Derudover er der plads til, at du kan indrette dig med en hyggelig lille siddeplads; et perfekt spot at nyde morgenkaffen eller byde din gæst på et glas vin, mens du kokkererer.

Badeværelset er virkelig også en flot sag med lyse, cremefarvede flisevægge og mørkt gulv. Det nyistandsatte rum byder bl.a. på en separat bruseplads, og generelt er pladsen bare enormt godt udnyttet. Dertil byder lejligheden på et stort soveværelse med skabsplads og en ditto stor stue med plads til sofalounge og spisemøbler. En ideel planløsning med mange muligheder. Som beboer får du tilmed mulighed for at leje en p-plads ved fællesarealer til billige penge. Bedre bliver det ikke.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18