KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Frederikssundsvej 394, 2. tv.
2700 Brønshøj

Sag:07419
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.669.000
Arealer m.m.
Boligareal
63 m2
Andet
Opførelsesår
1954
Liggetid
72
Kvadratmeterpris
kr. 26.492
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
25-05-2020
Opdateret
05-08-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Området: Brønshøj / Husum beliggende tæt ved grønne områder, tilbagetrukket fra Frederikssundsvej med gåafstand til Husum Torv og Nørre Gymnasium - hyggelige villaveje lige bag bygningen.

Ejendommen: Velordnet hovedejendom opført i 1954, ejendommen fremstår med røde murede facader, hvide vinduespartier og røde tegltage - bygningen er u-formet med et grønt ankomstareal foran bygningen. Denne lejlighed er beliggende i bagerste bygningskrop tilbagetrukket fra Frederikssundsvej og med prima placering på øverste etage med et skønt lys ind i lejligheden. Her af afmærkede p-pladser, der kan lejes særskilt, kælderrum, vaskeri m.v.

Indeholder: Nydelig opgang, perfekt beliggende på øverste etage (2.sal), stor forstue / alrum med åbent køkken, lille ekstra værelse kan evt. etableres, brusebadeværelse, stor dejlig opholdsstue med et vidunderligt lysindfald, stort soveværelse med hyggeligt kig og ligeledes et flot lys. Lejligheden fremstår regulær, men køber må påregne nogen istandsættelse forinden indflytning hvilket prisen er fastsat under hensyntagen til.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde. 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18