KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vejlegårdsparken 84, 4. MF.
2665 Vallensbæk Strand

Sag:1834BM
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
60 m2
Andet
Opførelsesår
1969
Liggetid
29
Kvadratmeterpris
kr. 24.917
Energimærke
D
Oprettet
14-12-2020
Opdateret
13-01-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nu har du muligheden for at erhverve dig denne skønne 2V ejerlejlighed på 4 sal i en bebyggelse med elevator, som ligger kun 10 minutters gang til Vallensbæk Station, S-tog, offentlig transport, gode indkøbsmuligheder, take away, bibliotek, Lagkagehuset samt de hyggelige caféer og restauranter, som ligger i dette center. Er man til sport og grønne områder har du mulighed for at benytte dig af Vallensbæk Idrætscenter, Copenhagen Golfklub, Vallensbæk ridecenter samt strandparken, hvor du kan gøre brug af stranden, samt de mange faciliteter der er i området.

Ejendommen er opført i 1969 med tagpap, og består af 108 ejerlejligheder. Foreningen byder på elevator, privat parkering, fælles vaskeri, tørrerum, fællesrum, cykelkælder, legeplads, stort fælles grønt areal med gode grill områder, vicevært og brugsret til et kælderrum.
Hvis du vil have mere info om denne forening har de en rigtig god hjemmeside www.vallensbaekhus.dk

Lejligheden byder på lys entre med indbygget skab fra gulv til loft med god opbevarings plads, rummelig badeværelse med lyse klinker med separat bruseniche samt integreret topbetjent vaskemaskine. Velholdt hvidt element køkken fra IKEA med træ bordplade og god opbevaringsplads og alle tilhørende hårde hvidevarer, samt plads til et spisebord med udsigt over det grønne areal. Stort aflangt soveværelse med plads til seng og skabe, og igen med vindue mod det grønne areal og et godt lys indfald fra vinduet. Sidst har vi den rummelig stue, som er let at møblere med sofa arrangement, og som har et helt favorabelt lys fra de store vindues partier med en skøn udsigt over foreningens store grønne areal og så langt øjet rækker.

Lejligheden fremstår velholdt og pæn med parket gulve og hvid malede vægge.

Så ring allerede i dag for en fremvisning af denne skønne 2v. lejlighed med skøn udsigt

Skal din bolig sælges? - Ring for en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18