KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vejlegårdsparken 84, 2. MF.
2665 Vallensbæk Strand

Sag:1799BM
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
60 m2
Andet
Opførelsesår
1969
Liggetid
8
Kvadratmeterpris
kr. 24.917
Energimærke
D
Oprettet
20-05-2020
Opdateret
29-05-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nu udbydes denne skønne 2V ejerlejlighed i en bebyggelse med elevator, som ligger kun 10 minutters gang til Vallensbæk Station, S-tog, offentlig transport, gode indkøbsmuligheder, take away, bibliotek, Lagkagehuset samt de hyggelige caféer og restauranter, som ligger i dette center. Er man til sport og grønne områder har du mulighed for at benytte dig af Vallensbæk Idrætscenter, Copenhagen Golfklub, Vallensbæk ridecenter samt strandparken, hvor du kan gøre brug af stranden, samt de mange faciliteter der er i området.

Ejendommen er opført i 1969 med tagpap, og består af 108 ejerlejligheder. Foreningen byder på elevator, privat parkering, fælles vaskeri, tørrerum, fællesrum, cykelkælder, legeplads, stort fælles grønt areal med gode grill områder, vicevært og brugsret til et kælderrum.
Hvis du vil have mere info om denne forening har de en rigtig god hjemmeside www.vallensbaekhus.dk

Lejligheden byder på en lys entre med indbygget skab fra gulv til loft med skydelåger, pænt stort flisebadeværelse i neutral klinker med separat bruseniche, velholdt element køkken med god opbevarings plads, og alle tilhørende hårde hvidevarer, samt plads til et spisebord med skøn udsigt udover fælles grønt areal. Stort aflangt soveværelse med plads til seng og skabe, og igen med vindue mod det grønne areal og et dejligt lys indfald fra vinduet. Sidst har vi den fantastiske stue, som er let at indrette med sofa arrangement, og som har et helt favorabelt lys fra de store vindues partier, som kan åbnes helt op. og man derved bare kan sidde og nyde solen hele eftermiddagen helt ugenert.

Lejligheden fremstår i en rigtig god stand med flotte parketgulve og hvide malede vægge samt nyere Køkken

Så ring allerede i dag for en fremvisning af denne skønne lejlighed.

Skal din bolig sælges? - Ring nu for en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18