KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vejlegårdsparken 24, 3. 34.
2665 Vallensbæk Strand

Sag:1791BM
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.840.000
Arealer m.m.
Boligareal
88 m2
Andet
Opførelsesår
1966
Liggetid
194
Kvadratmeterpris
kr. 20.909
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
10-04-2020
Opdateret
21-10-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nu udbydes denne 3V ejerlejlighed på 3 sal med elevator, og skøn vestvendt altan, som kun ligger 5 minutters gang til Vallensbæk Station, S-tog, offentlig transport, gode indkøbsmuligheder, take away, bibliotek, Lagkagehuset samt de hyggelige caféer og restauranter, som ligger i dette center. Endvidere findes der gode børneinstituationer og skoler lige i nærområdet. Er man til sport og grønne områder har du mulighed for at benytte dig af Vallensbæk Idrætscenter, Copenhagen Golfklub, Vallensbæk ridecenter samt strandparken, hvor du kan gøre brug af stranden, samt de mange faciliteter der er i området.

Ejerforeningen er en stor forening med fælles grønne arealer, legepladser, fodboldbane, lukket hundegård, gode parkerings muligheder, leje af beboerlokale samt mulighed for billig internet.
Der kan læses mere omkring denne ejerforening på www.vejlegaardsparken.dk

Velkommen indenfor i denne lyse entre, som byder på et lille værelse med plads til sengen og klædeskabet, samt vindue mod svalegangen, funktionel hvidt element køkken med fin bord og opbevaringsplads samt alle tilhørende hårde hvidevarer, og mulighed for at have en spise plads, lyst og velholdt badeværelse med separat bruseniche og med integreret vaske-/tørremaskine. Stort lyst værelse med gode indretnings muligheder af både seng og klædeskab, samt direkte udgang til en skøn vestvendte altan, hvor man kan sidde og nyde solen fra tidlig eftermiddag til solen går ned. Sidst har vi den lyse rummelig stue, hvor det både er muligt at have spisebord samt sofa arrangement og igen med udgang til den vestvendte altan, som er i hele lejlighedens bredde, og som kan nydes i den danske sommer.

Hele lejligheden har flotte lyse planke gulve, hvid malede vægge, samt nyere hoveddør.
Dette er en skøn lys lejlighed, som både skal ses og opleves - Så ring allerede i dag for en fremvisning, hvis du ønsker at bo i en ejendom med elevator.

Skal din bolig sælges? - Ring for en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18