KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vejlegårdsparken 22, 2. 26.
2665 Vallensbæk Strand

Sag:1786BM
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.295.000
Arealer m.m.
Boligareal
47 m2
Andet
Opførelsesår
1966
Liggetid
11
Kvadratmeterpris
kr. 27.553
Energimærke
D
Oprettet
20-03-2020
Opdateret
31-03-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Lejligheden ligger i det eftertragtede område i Vejlegårdsparken, som ligger i gå-afstand til Vallensbæk Centeret, hvor der er indkøbsmuligheder, samt tog og busforbindelser til og fra københavn. Er man til sport og grønne områder ligger både Vallensbæk idrætscenter, Copenhagen Golfklub og Vallensbæk Ridecenter inden for overkommelig afstand.

Ejerforeningen er en stor forening med fælles grønne arealer, legepladser, fodboldbane, lukket hundegård, gode parkeringsmuligheder, leje af beboerlokale samt mulighed for billig internet
Der kan læses mere omkring denne ejerforening på www.vejlegaardsparken.dk

Lejligheden består af en entre, med plads til både sko og overtøj, soveværelse med plads til seng og skabe og med vindue mod svalegangen, funktionelt badeværelse med neutrale klinker, separat brus samt vaske søjle. Nyt Vordingborg køkken i hvid høj glans med integreret Køle-/fryseskab, samt bord-/opbevaringsplads med grå nistret bordplade og alle tilhørende hårde hvidevarer.
Stuen har stadig en god størrelse, og det gør det muligt at indrette med sofa arrangement samt spisebord, og fra stuen er der adgang til lejlighedens sydvendte altan, hvor man kan sidde og nyde solen det meste af dagen.

Lejligheden fremstår indflytnings klar med flotte nye gulve, nyt Vordingborg køkken, samt tilhørende lamel gardiner.

Der er mulighed for en hurtig overtagelse.

Så ring allerede i dag for en fremvisning - af denne flotte lejlighedSkal din bolig sælges? - Ring nu for en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18