KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Topperne 6, 1. 13.
2620 Albertslund

Sag:1887BM
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.195.000
Arealer m.m.
Boligareal
97 m2
Andet
Opførelsesår
1971
Liggetid
186
Kvadratmeterpris
kr. 22.629
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
23-09-2022
Opdateret
29-03-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Skøn 4V lejlighed på 97m2, som ligger på 1 sal i den attraktive og veldrevet E/F Birkelund, som ligger i et roligt og anerkendt område, hvor du har alt inden for en overkommelig afstand af indkøbs muligheder både Nærkøb, og de større indkøb er der Albertslund Centrum, som byder på gode special butikker, Fitness, Offentlig transport, S-tog, samt gode indkøbsmuligheder og hyggelige caféer og restauranter hvor det er muligt at tage sig en kop kaffe eller en god frokost. Er du mere til grønne områder, så ligger Vestskoven lige overfor bebyggelsen, hvor også den populære opvarmede badesø og stadion forefindes.

Ejerforeningen består af 388 lejligheder, som er opført i perioden 1968-1972 i betonelementer med bølge eternittag, som byder på moderne fælles vaskeri, parkeringspladser, legepladser, grønne arealer, cykelparkering, festlokale, vicevært, samt brugsret til et kælderrum.

Lejligheden byder på stor lys entre, som giver adgang til de 2 børneværelser og det store soveværelse, hvor der er plads til dobbeltsengen og de nødvendige skabe, rummelig stue med plads til sofa arrangementet og evt. spisebord, som giver adgang til en skøn lukket altan med nye vinduer, som kan åbnes op, og som ligger direkte mod vest. Velholdt hvidt element køkken med grånistretet bordplade med masser af skabsplads samt alle integrerede hårde hvidevarer og et skønt lys fra det store vindues parti. Fra køkkenet er der en mellem gang med indbyggede skabe med hvide skyde låger på den ene side og den anden side er der separat badeværelse holdt i lyse farver med hvidt interiør, stor bruseniche samt vaskesøjle, og lige ved siden af har du så lejlighedens separate toilet i de samme farver som badeværelset.

Alt i alt en indflytnings klar lejlighed med velholdt køkken, badeværelse og toilet i lyse farver samt alle vægge og lofter er hvid malede og flotte gulve.

Dette er en lejlighed som både skal ses og opleves - Så ring allerede i dag for en fremvisning af denne flotte lejlighed.
Skal din bolig sælges? - Ring nu for en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18