KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Damhustorvet 3, 2. TV.
2610 Rødovre

Sag:26106690
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.650.000
Arealer m.m.
Boligareal
52 m2
Andet
Opførelsesår
1934
Liggetid
16
Kvadratmeterpris
kr. 31.731
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
10-10-2019
Opdateret
26-10-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til Damhustorvet, hvor Damhussøen breder sig få skridt fra hoveddøren og alt, hvad hjertet begærer, kan nås til fods eller på cykel.

Beliggenheden er ideel for dig, der gerne vil bo tæt på hverdagens fornødenheder uden at gå på kompromis med byens goder. Mindre end 100 m. fra adressen ligger Damhussøen, et naturskønt åndehul midt i nabolaget, hvor du kan nyde en rolig spadseretur eller et afbræk i hverdagen. Samtidig er der handlemuligheder inden for gåafstand, imens de lokale spisesteder og pizzeriaer står klar, når den spontane sult melder sig. Hvis større indkøb skal klares, så tager det kun 6 minutter at cykle til Rødovre Centrum, 10 minutter til Spinderiet på cykel og 22 minutter med toget til indre by.

Lejligheden er beliggende i en klassisk murstensejendom fra 1934, som har nogle gode fællesfaciliteter i form af en cykelkælder og vaskeri. Ydermere er der en dejlig have med grønne arealer og hyggelige opholdssteder, som beboere har fri brugsret til.

Indenfor oplever I en veludnyttet lejlighed på 52 gode m2, som vil være det oplagte valg for parret eller singlen. Entreen, som er indrettet med praktisk skabsplads, giver adgang til alle boligens rum. Først møder I et nydeligt brusebadeværelse, der ligger side om side med et lyst køkken, hvor fokus er lagt på gode opbevaringsløsninger og der er et fint lysindfald fra vinduet, som også bidrager til et behageligt indeklima. Planløsningen fortsætter med et rummeligt og indretningsvenligt soveværelse, hvor der er masser af plads til både seng og garderobe. Afslutningsvis får du en dejlig stue, som nemt kan indrettes med spisemiljø og sofaafdeling, og når vejret tillader det, kan du slentre ud på den sydvendte altan og nyde solens lune stråler.

Lejligheden står klar til indflytning, her kan du straks finde dig til rette.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18