KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Peter Bangs Vej 234, 2. tv.
2500 Valby

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Dejlig lys og velindrettet 3v lejlighed med altan, beliggende på grænsen til Frederiksberg i en sund og veldrevet forening, hvor man værner om det gode naboskab. Lejligheden fremstår indflytningsklar og man skal såedes ikke bekymre sig om istandsættelse. Sælger har i 2006 fået lavet køkken, gulv i stuen, badeværelse og stikkontakter.
Ydermere har foreningen fået lavet faldstammer i 2006 og nyt tag i 2007.

Lejligheden indeholder:
Stor rummelig sydvendt stue med skønt lysindfald og masser af plads til spisebord og sofaarangement. Fra stuen er der adgang til den dejlige altan hvor man sagtens kan sidde og spise. Fra stuen findes adgang til stort rummeligt soveværelse med god plads til den store seng og skabet. Fra gangen går man direkte ud i det flotte køkken med alt i hårde hvidevarer, masser af skabe med indbyggede spots og god bordplads. Lejlighedens flisebadeværelse er velindretttet med sep. bruse niche og opbevaringsskabe.
Fra køkkenet og de 2 værelser er der en skøn udsigt ud over Grøndalsparken.

Området:
Særdeles eftertragtet område få meter fra Frederiksberg med gode grønne arealer lige ved døren i form af Grøndalsparken og lidt længere væk finder man Damhussøen/engen. KB-hallens S-tog ligger lige ved og med et stop er man på Flintholm st. hvorfra man har adgang til Metro.
Peter Bangs Vej er spækket med indkøbsmuligheder, cafeer og alverdens butikker. En kort cykeltur fra boligen og man befinder sig midt på Frederikberg.

OBS:
Det er muligt at tilkøbe en garage til kr. 70.000,-. Dog skal man være opmærksom på, at garagen har del i tag og faldstamme lånene med hhv. kr. 1046,- og kr. 992,-, årligt, hvilket man overtager, såfremt man køber garagen.

På selve lejligheden er der ligeledes tilknyttet tag og faldstamme lån, hvoraf sælger udbetaler lånet på taget, således at ny ejer kun overtager faldstamme lånet.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18