KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Thad Jones Vej 10, 2. tv., Sluseholmen
2450 København SV

Sag:4156
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.795.000
Anvendelsesudgift
kr. 7.800
Arealer m.m.
Boligareal
79 m2
Andet
Opførelsesår
2009
Liggetid
4281
Kvadratmeterpris
kr. 48.038
Prisændring
-%
Energimærke
B
Oprettet
18-12-2008
Opdateret
08-09-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Københavns Amsterdam - 8 øer på Sluseholmen udformet af den Hollandske byplanlægger Soeters Van Eldonk Ponec. Askholm. Bebyggelsen Egholm på Sluseholmen, et specielt og charmerende havne- og kanalmiljø. Denne nye bydel byder på en varieret og anderledes arkitektur, hvor alle ejendomme er forskellige med unikke facader og en særlig opbygning og indretning. Egholm er opført som en karré med en stor, hyggelig og grøn fælles gård. Alle boliger ligger i første række til vandet og har enten udsigt til de stemningsfulde kanaler eller til havnen.

Fra Sluseholmen er der kun få minutter til bus, S-tog, motorvej og landets bedste indkøbscentre. Broen over Teglværksløbet giver hurtigt adgang til City på cykel eller i bil. Bydelen byder også på børneinstitution og skole. Langs den brede boulevard, der med tiden vil føre helt op til Fisketorvet, vil byde på et rigt liv med butikker, restauranter og caféer.

Ejendommen: har videodørtelefon, lavenergiruder, fjernvarme (gulvvarme i hele lejligheden), centraludsugning fra køkken og bad, samt cykelparkering i gården. Der er mulighed for tilkøb af parkeringsplads.

Lejligheden er disponeret med rummelig entré med afsides garderobeplads, stort og lækkert køkken/alrum med direkte udgang til altan. Lys stue i åben forbindelse med alrummet. Rummeligt og lyst soveværelse, samt lækkert lyst badeværelse.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18