KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Kurven er tom
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hørdumsgade 19, 1. Th.
2450 København SV

Sag:1654BM
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.245.000
Arealer m.m.
Boligareal
63 m2
Andet
Opførelsesår
1913
Liggetid
156
Kvadratmeterpris
kr. 35.635
Energimærke
D
Oprettet
13-01-2018
Opdateret
18-06-2018

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Lejligheden ligger i det attraktive sydhavn på en stille parallelgade til P.Knudsens gade, som er ensrettet, og med kort afstand til Offentlig transport, indkøbsmuligheder, og er du til en hyggelig shoppingtur, så har du Fisketorvet eller Vesterbro inden for 10 minuter på cykel, hvor også der findes hyggelige caféer og restauranter. Er du mere til en hyggelig gåtur eller løbetur, så ligger vestre kirkegård lige i nærområdet.

Ejendommen er en rød murstensejendom med tegltag, som er opført i 1913, og som byder på fælles vaskekælder, arbejdsrum i kælderen med høvlebænk, cykelparkering, kælderrum samt loftrum og fælles loftrum, samt mulighed for parkering mod betaling. Foreningen er en ideel anpart med 6 enheder, så ejendomsskat og ejendomsværdiskat er indeholdt i ejerudgiften samt vand og varme a/c beløbet.

Lejligheden består af en fordelingsentre med adgang til lejlighedens rum, som byder på et badeværelse holdt i lyse farver og med separat brus, dejligt element køkken med tilhørende hårde hvidevarer, og med plads til et lille spisebord, samt med udgang til bagtrappen, samt kig til gården, rummeligt værelse med gode indretnings muligheder til både seng og skabe, og med direkte adgang til stuen. Sidst men ikke mindst har vi den store stue, som er nem at indrette med sofa, spisebord og tv, og ikke mindst det store vindue, som gør at der er et skønt lysindfald.

Lejligheden fremstår indflytningsklar med flotte plankegulve, hvide vægge og nyere termovinduer.

Der er mulighed for at overtage lejligheden efter købers ønsker.

Dette er en lejlighed der skal både ses og opleves - hvis du ønsker at bo på en stille vej tæt på S-tog station.

Ring allerede idag for en fremvisningSkal din bolig sælges? - Ring for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18