KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Dexter Gordons Vej 59, 6. tv., Sluseholmen
2450 København SV

Sag:4155
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.350.000
Anvendelsesudgift
kr. 11.400
Arealer m.m.
Boligareal
117 m2
Andet
Opførelsesår
2009
Liggetid
4281
Kvadratmeterpris
kr. 54.274
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
18-12-2008
Opdateret
08-09-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Bebyggelsen Egholm på Sluseholmen, et specielt og charmerende havne- og kanalmiljø. Denne nye bydel byder på en varieret og anderledes arkitektur, hvor alle ejendomme er forskellige med unikke facader og en særlig opbygning og indretning. Egholm er opført som en karré med en stor, hyggelig og grøn fælles gård. Alle boliger ligger i første række til vandet og har enten udsigt til de stemningsfulde kanaler eller til havnen.

Fra Sluseholmen er der kun få minutter til bus, S-tog, motorvej og landets bedste indkøbscentre. Ligeledes Har Københavns Kommune planlagt en bro over Teglværksløbet, så man hurtigt kan komme til City på cykel eller i bil. Den nye bydel byder også på en børneinstitution, og tæt på opfører kommunen en ny skole. Langs den brede boulevard, der med tiden vil føre helt op til Fisketorvet, vil byde på et rigt liv med butikker, restauranter og caféer.

I lejligheden er der overalt højt til loftet og gulvvarme i alle rum, så det er nemt at udnytte pladsen fuldt ud til dine indretningsplaner.
Markant og stilrent designkøkken fra HTH med hvide låger uden greb. De hvide låger giver et flot samspil til de lyse asketræs gulve og bordplade i sort granit.
Lyst og harmonisk badeværelse i italiensk design med hvide, blanke kvadratiske vægfliser og aluminiumsgrå kvadratiske gulvklinker. Lejligheden har 2 store lyse værelser med indbyggede skabe.

Lejligheden er designet så man får størst mulig glæde af lyset og den fantastiske udsigt. I forlængelse af lejligheden er der 2 altaner og en tagterrasse, der gennemlyser opholdsrummet og man kan nyde udelivet direkte. Tagterrassen er i samme plan som lejligheden.

Energiklassifikation: B
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18