KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Frederiksborgvej 15, 5. TV.
2400 København NV

Sag:CI-MH240
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.645.000
Arealer m.m.
Boligareal
68 m2
Andet
Opførelsesår
1970
Liggetid
141
Kvadratmeterpris
kr. 38.897
Prisændring
-%
Energimærke
B
Oprettet
08-06-2021
Opdateret
27-10-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Er du på udkig efter en lys lejlighed, der tilmed er velplaceret, så er denne på Frederiksborgvej 15 værd at kigge en ekstra gang på. Her kan du se frem til en bolig, som er velindrettet, og på samme tid ligger den tæt på alt, som du får brug for i din hverdag.

Fra hjemmet er der gåafstand til blandt andet Nørrebro Station, hvorfra du kan tage metroen videre til næste destination. Samtidig er området også beriget med flere indkøbsmuligheder, spisesteder og specialforretninger. Dertil kan du også gå til grønne omgivelser i Emaljehaven Park, ligesom Utterslev Mose nås efter cirka to kilometer.

Din kommende lejlighed er placeret på femte sal, og allerede fra du træder indenfor, fornemmer du den indbydende atmosfære, der gennemstrømmer alle rum. Entréen åbner til højre op til et værelse med indbygget skab, mens der til venstre er adgang til et badeværelse med separat brus og vaskemaskine. I køkkenet mødes du af hvide skabe og skuffer, som sørger for ideelle opbevaringsløsninger, og ligeledes sikrer skråvinduet, at solens stråler frit kan strømme ind. Sluttelig kommer stuen, som har fine indretningsmuligheder til spisebordet og sofagruppen. Rummet bliver derfor naturligt hjemmets samlingspunkt og stedet, hvor du kan være i selskab med familien og vennerne.

Udenfor får du fornøjelsen af et hyggeligt gårdmiljø, der er indrettet med bordebænkesæt, som er til fri afbenyttelse. Endelig er det også værd at bemærke, at hvis du har bil, er der parkeringskælder i ejendommen.

Kunne dette være noget for dig? Så kontakt os allerede i dag og hør mere.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18