KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Weidekampsgade 63, 6. 1.
2300 København S

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På den attraktive adresse Weidekampsgade 63 på Islands Brygge finder I denne lækre penthouselejlighed på sjette sal. Lejligheden er en del af ejendomskomplekset, Kommandantens Gård, som er en ny bebyggelse, der er tegnet af arkitekterne Arkitema Architects.

Lejligheden har en god og gennemtænkt planløsning, med et rummeligt køkken-alrum, to skønne værelser, hele to badeværelser samt to fantastiske tagterrasser.

I leverummet strømmer lyset ind fra både øst og vest gennem store vinduespartier, der udgør to af rummets fire vægge. Den gode kvalitet er kendetegnende for denne lejlighed, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved det lækre, moderne køkken, med en smuk køkkenø udført med bordplade og gavle i lys marmor.

Dette er lige hjemmet for livsnydere! Her kan I tage jeres drink med ud i solen, som I har mulighed for at fange hele dagen på enten den vest- eller den østvendte tagterrasse. Den ene tagterrasse er vendt imod det charmerende gårdmiljø med grønne plæner og flotte træer. Den anden har en vidunderlig udsigt til Stadsgraven, som er omkranset af Københavns volde, og I vil også kunne spotte kirketårnet fra den historiske Christians Kirke.

Lejligheden, er ombygget, så der nu findes hele to soveværelser. Det ene er kendetegnet ved et stort vinduesparti, med et smukt lysindfald. Her finder I også god skabsplads, og det fremstår alt i alt enormt elegant. Det andet soveværelse er et oplagt børneværelse, med indbyggede køjer. Pladsen i rummet er ganske godt udnyttet, da der også er to skriveborde med opbevaringsplads.

Den gode kvalitet går igen i hjemmets to badeværelser, der er holdt i samme stil og begge har elegante klinker på væggene og rummelige brusenicher. Det største badeværelse rummer ydermere vaskemaskine og tørretumbler.

I finder her en ganske unik penthouselejlighed i hjertet af København! Rådhuspladsen ligger lidt over 1 km væk, og der er kun få hundrede meter til Københavns Havn, hvor I også finder det attraktive havnebad på Islands Brygge. Har I brug for et afbræk fra det pulserende storbyliv, er en smuk gåtur rundt om voldene blot et stenkast væk. Den nærmeste skole, Skolen på Islands Brygge, ligger kun 800 m væk, mens nærmeste handlemulighed, SuperBrugsen, er at finde 300 m væk.

Drømmer I om en livsnyder-tilværelse i elegante rammer, så må denne lækre lejlighed være lige noget for jer!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18