KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Rundholtsvej 26, 6. 3.
2300 København S

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

EKSKLUSIV LEJLIGHED MED KÆMPE ALTAN, STORSLÅET UDSIGT, I ROLIGT OMRÅDE

Vi har nu den udsøgte fornøjelse at udbyde et gennemsyret stilrent liebhaveri, der appellerer til de kompromisløse købere. Lejligheden byder ind med en lys og indbydende atmosfære, et kæmpe altanmiljø samt en topplacering på Islands Brygge. Helt klart et besøg værd!

I bosætter jer i et moderne og eftertragtet boligbyggeri fra 2014, som både indendørs og udendørs fremstår fuldstændig stilrent. Lejligheden tilbyder hele 149 lyse og veludnyttede kvadratmeter, som står fuldstændig klar til, at I flytter ind og indretter jer i de luksuriøse omgivelser.

Vi starter i lejlighedens udsøgte hjerterum, hvor I får både køkken-alrum og stor stue i ét. Her overvældes I af det henrivende lysindfald, som strømmer ind fra de store vinduespartier, der røber lejlighedens ultimative klimaks, nemlig den store sydvestvendte altan med udsigten, der får jer til at snappe efter vejret. Åbn altandørene, og gør hjerterummet endnu større, når I forbinder inde- og udelivet i lejligheden med massevis af solrige timer på altanen. Herude er der rum for de fælles stunder, hvor I sammen kan nyde den smukke udsigt over Københavns Kanal samt det skønne, grønne område ved Nokken. Til enhver anledning er I sikret en fuldstændig henrivende udsigt, som hver dag maler sig som et levende maleri lige foran jer.

Køkkenet er opført i stilrene og kvalitetsbevidste materialevalg med en flot, mørk granitbordplade, som skaber fine kontraster i det ellers hvide køkkenlandskab.

De resterende kvadratmeter er at finde i en indbydende entré, som efterlader god plads til opbevaring af jakker og fodtøj. Hertil er tre rummelige værelser, der alle nyder godt af et naturligt lysindfald. To af værelserne har ydermere adgang til lejlighedens store altanmiljø.
Herudover får I glæde af to store badeværelser, som begge er opført i kvalitetsbevidste materialer, der giver følelsen af luksus og velvære hver dag.

Her får I grønne oaser, adgang til vand samt jeres egen kunstigt anlagte strand i baghaven, nemlig Havnevigen. Hér udspiller sig en helt unik atmosfære i et roligt område lukket for tung trafik, som ligeledes gør det til et mekka for legende børn. Under bygningen får I jeres egen parkeringsplads, hvilket der bliver brug for, når alene bentøjet tager jer på en gåtur ned langs kajen på Islands Brygge.
Jeres nye beliggenhed giver et væld af muligheder for at nyde det charmerende område, som for hver dag kun tager yderligere form med et væld af restaurant- og indkøbsmuligheder. Her er I blot et stenkast fra Indre By samt grøn natur ved Amager Fælled. Et stort plus for børnefamilien, er den korte afstand til både daginstitution og skole.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi I bosætter jer i en yderst lys og eksklusiv lejlighed, hvor den store altan forlænger hverdagens glæder, når I hver dag kan nyde den raffinerede udsigt. Hertil får I en ideel placering på Islands Brygge tæt på alle livets fornødenheder.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18