KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Islands Brygge 63C, ST. TH.
2300 København S

Sag:16103
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.695.000
Arealer m.m.
Boligareal
118 m2
Andet
Opførelsesår
2002
Liggetid
147
Kvadratmeterpris
kr. 39.788
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
20-03-2019
Opdateret
14-08-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Stor lejlighed med kæmpe terrasse på over 45 m2...

Lækker nyere lejlighed på Islands Brygge med altan og 45,5 m2 stor terrasse

På en absolut misundelsesværdig beliggenhed midt på Islands Brygge i smørhullet mellem Havneparken med Havnebadet og Bryggebroen mod Fisketorvet, Dybbølsbro og Vesterbro får man de bedste betingelser for at tilgå nogle af Københavns mest attraktive kvarterer, alt imens man selv bor helt fænomenalt tæt på havneløbets vandkant.

Lejligheden på Islands Brygge 63C er en god og høj stuelejlighed, som passer perfekt til både par og familier, der gerne vil undgå trapper og samtidig blive de heldige ejere af lejlighedens hele 45,5 kvadratmeter kæmpestore solterrasse mod syd, som uden tvivl er den største kvalitet ud af mange ved denne bolig!

Bygningen er opført i 2002 og har p-plads i terræn samt to gæstekort til parkering. De moderne faciliteter, bl.a. med gulvvarme overalt, og det relativt nye opførelsesår afspejler sig naturligvis også i lejlighedens nyere interiør og gennemgående lyse stil.

Lejligheden er beriget med flere store vinduespartier mod syd og vest, som sørger for at bringe solens lysgivende stråler ind gennem de velindrettede lokaler, der præsenterer en åben planløsning.

Den praktiske indretning begynder i den åbne entré, hvor sko og overtøj kan efterlades, inden rummet længere fremme smelter sammen med det kæmpestore opholdsområde med køkken i midten og gode stuer/alrum på hver side. Den første og største stue, som man møder, er helt oplagt som dagligstue med plads til bløde sofamøbler, tv, bogreol, og hvad der ellers hører sig til. Sammen med det store værelse i denne afdeling giver stuen udgang til en skøn lille nordvendt altan, hvor de sene aftener kan nydes med et glas vin og smukke glimt mod stjernehimlen og havneløbet.

Far entréen gives der også adgang til det praktiske vaskebryggers, som er et uvurderligt alt-muligt-rum i boligen, og videre herfra til det lækre badeværelse med separat brusehule. Til slut får man endnu et godt soveværelse med brugbare kvadratmeter og lysindfald fra syd. Hjemmets flotte køkken i stilfulde træmaterialer har front mod spisestuen, hvorefter den gigantiske terrasse venter! Terrassen ligger ugeneret væk fra vejen, og pladsen er så rigelig, at man nemt kan have både loungemøbler, badebassin og grill herude!

Lejligheden har en god beliggenhed midt på Bryggen, hvor man hurtigt får adgang til bademuligheder, skønne caféer og Indre Bys mange muligheder helt tæt på. Lige om hjørnet får man samtidig den berigelse at kunne tilgå et skønt stisystem direkte ind til Amager Fælleds tryllebindende natur. En fantastisk kontrast mellem by, vand og natur.

Book en fremvisning, ganske gratis. Kontakt Claus Rasmussen på tlf. 5352 6009.
Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL ISLANDS BRYGGE - ØRESTAD - AMAGER for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.
Fast Lavt Salær, kun kr. 39.995

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18