KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Islands Brygge 36A, 6. 3.
2300 København S

Sag:DL187
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.695.000
Arealer m.m.
Boligareal
80 m2
Andet
Opførelsesår
2012
Liggetid
119
Kvadratmeterpris
kr. 58.688
Energimærke
A2
Oprettet
09-12-2019
Opdateret
07-04-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

INDFLYTNINGSKLAR LIVSNYDERBOLIG MED SYDVENDT ALTAN OG KIG TIL VANDET

Langs Københavns havneløb, midt på Islands Brygge, venter denne komplet indflytningsklare bybolig. Tag elevatoren op til 6. etage og træd indenfor i en lejlighed fra 2012, hvor nordisk minimalisme, funktionalitet og lys er i fokus!

Denne lejlighed lever virkelig op til forventningerne ? her er lyse parketgulve, hvidmalede vægge og lofter og et naturligt lysindfald takket være de store vinduespartier, som delvist vender mod syd. De fleste af boligens 80 kvadratmeter folder sig ud i det store, åbne opholdsrum, som samler køkken, spisestue og stue. Køkkenets hvide, grebsfrie skabselementer og integrerede hårde hvidevarer giver gode rammer om madlavningen, og resten af rummet kan praktisk talt indrettes, som du ønsker. Kronen på værket er uden tvivl den store, sydvendte altan, som i sommermånederne udgør et ekstra rum til lejligheden ? endda med udsigt til havneløbet! Lejligheden råder også over et godt og regulært soveværelse samt et lyst flisebadeværelse med bl.a. glasafskærmet bruseniche og vaskesøjle.

Ejendommen, Kajkanten, er tegnet af Danielsen Architecture og står på Islands Brygges første parket ? karakteristisk i hvidt med panoramavinduer og store altaner, så bekvemmeligheden er i top. Arkitekterne har formået at skabe stilren arkitektur, som danner en visuel forbindelse med Havneholmen på den modsatte side af havneløbet, og bygningen er spækket med funktionelle løsninger og overflader, der henleder tankerne på den nordiske arkitekturform med rene linjer og raffinerede detaljer. Der er fri parkering på p-pladsen nord for bygningen, så I nemt kan stille bilen, og i ejendommens kælderetage venter bl.a. både depotrum, cykelkælder og fælles værksted. Dertil kommer de solrige, grønne fællesområder.

Islands Brygge er kendt for sit havnebad, sommer og sol og sin gode beliggenhed tæt på havneløbet. Dertil kommer Bryggebroen til Fisketorvet og indre by og masser af gode spisesteder, hyggelige bagerier og fine, kreative specialbutikker, som alt ligger inden for gåafstand eller en kort cykeltur. I Kulturhuset Islands Brygge er der altid et spændende på programmet, som koncerter, fællespisning, loppemarked m.m., og nærområdet byder naturligvis også på gode handlemuligheder, flere spisesteder, gode busforbindelser og metro.

Denne bolig skal opleves med egne øjne!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18