KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Islands Brygge 32A, 2. 212., Islands Brygge
2300 København S

Sag:IB-KM072
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 5.695.000
Arealer m.m.
Boligareal
109 m2
Andet
Opførelsesår
1963
Liggetid
195
Kvadratmeterpris
kr. 52.248
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
11-09-2022
Opdateret
26-03-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I den karakteristiske og ikoniske ejendom Gemini Residence på Islands Brygge finder I denne fortræffelige lejlighed, der foruden en imponerende udsigt til de fine omgivelser også byder på en fantastisk indflytningsklar stand og en veldisponeret indretning med et stort, lækkert opholdsrum som midtpunkt. Velkommen til.

Området
I bosætter jer centralt på Islands Brygge, og fra jeres fremtidige adresse har I således korte afstande til alt, hvad hjertet begærer. Caféer, spisesteder, supermarkeder og barer finder I i massevis, og på samme vis er I placeret helt tæt på havnekajen, der er velegnet til alt fra gåture efter fyraften til løbeture. Bryggebroen er lige ved siden af ejendommen, så afstanden til Vesterbro og derfra videre til Indre By er i særdeles kort afstand, mens I samtidig er tæt på offentlig transport i form af både metro, S-tog og Havnebussen.

Ejendommen
Lejligheden er at finde i den smukke og ikoniske ejendom, der går under navnet Gemini Residence. Arkitekturen er strømlinet og samtidig særdeles imponerende. Med de buede glaspartier i en blød ottetalsform på facaden og de indvendige cylinderformede opgange med udstående trapper, præsenterer ejendommen sig som en helt særlig af slagsen. Det er netop dette spændende udtryk, der har givet ejendommen en central plads i manges bevidsthed.


Lejligheden
Boligen har undergået en totalrenovering i 2021, hvor der blandt andet er kommet smukke sildebensparketgulve i egetræ og gulvvarme. Eg er også en væsentlig komponent i det tilsvarende nye køkken, hvor lamelfronter og sorte glatte fronter udgør et stilrent og smukt udtryk. Som prikken over iet er bordpladerne i grønt marmor, hvilket fuldender det smukke udtryk. Badeværelset har ligeledes undergået en smuk forvandling og fremstår med mikrocement samt flotte armaturer, skabselementer og vaskesøjle. I forlængelse er lejligheden spækket med smukke detaljer, såsom spotlys med messing og stikkontakter i gulvet i smukt design. Det store opholdsrum fører videre til et stort værelse med god plads samt en stor altan med flere hyggekroge og spisebord ved siden af den
store grill.

I p-kælderen er der desuden en tilhørende p-plads til lejligheden.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: Bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre... 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18