KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bremensgade 7, 2. th.
2300 København S

Sag:JNL02062
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.925.000
Arealer m.m.
Boligareal
62 m2
Andet
Opførelsesår
1939
Liggetid
22
Kvadratmeterpris
kr. 31.048
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
23-10-2019
Opdateret
14-11-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Foreningen Bremergården er en lille oase med rigtig godt styr på økonomien. Bremergården byder på det hele. Her får du fælleslokale, stort fællesvaskeri, træningslokale, pulterrum, cykel kælder og hyggelig gård med grillplads, legeplads og spiseområde. Bremergården ligger i den ende af Bremensgade som er delvist lukket, hvilket gør området stille, til trods for den centrale placering i Københavns byliv. For enden af Bremensgade ligger Lergravsparken Metro, og Strandparken er blot 5 minutter derfra på cykel.

Kgs. Nytorv og centrum af City er blot 3 stop derfra med Metro, eller ca. 10 minutter på cykel. Lejligheden sælges som 1. gangs salg og trænger til istandsættelse. Du ankommer i fordelingsentré med plads til sko og overtøj og med lille indbygget skab. Lejligheden byder på badeværelse med separat bruseplads, rummeligt køkken med masser af skabs- og bordplads, lille børneværelse/kontor, stort soveværelse samt stor lys stue med udgang til altan.

Her har du alle muligheder for at få en billig centralt beliggende lejlighed med mulighed for indretning/istandsættelse efter eget ønske. Lejligheden er oplagt som forældrekøb eller dele-lejlighed.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18