KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Birketinget 14, 4. 2.
2300 København S

Sag:207M500
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.995.000
Anvendelsesudgift
kr. 8.000
Arealer m.m.
Boligareal
68 m2
Andet
Opførelsesår
1973
Liggetid
76
Kvadratmeterpris
kr. 29.338
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
07-08-2020
Opdateret
23-10-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til Birketinget 14 4. 2. En 3-værelses lejlighed beliggende i et godt kvarter tæt på DR-byen metrostation, indkøb og Københavns universitet. Endvidere en lille cykeltur til Islands Brygge og indre København. Til lejligheden er der brugsret til eget kælderrum, cykelkælder, fælles vaskeri og parkering.

I møder lejligheden på 4 sal, hvor I kommer ind til en total indflytningsklar 3-værelses lejlighed. Lejligheden har en god planløsning, med en fordelings entre, som giver adgang til badeværelse, køkken og stuen. Køkkenet er renoveret i 2020 og står i et moderne design i mørke elementer med fin bord- og skabsplads. Badeværelset er også opført i 2020, og er rigtig funktionelt med seperat bruseniche og plads til at have en vaskemaskine. Stuen er dejlig lys og er indrettet, så der både er spise plads, men samtidig også plads til en hyggelig daglig stue. Et gennemgående element i lejligheden er det flotte gulv, som strækker sig igennem boligen og som giver et godt spil til de nymalede vægge i lejligheden.
Fra stuen har I adgang til de to soveværelse. Det ene er rigtig rummeligt og har plads til dobbelt seng og klædeskab. Sælger har fået lavet det andet soveværelse, som gør lejligheden delings venligt for studerende og attraktiv for den unge familie

Som en ekstra bonus er der lagt nyere el i hele lejligheden. For fremvisning eller spørgsmål omkring ejerforeningen kontakt Morten Vesterlund fra Amager Bolig på tlf 41155177.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18