KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Birketinget 12, 4. 2.
2300 København S

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

70 LYSFYLDTE KVM ØVERST I EJENDOMMEN
Birketinget 12, 4, 2 kan nu blive din nye adresse - her udbyder vi nemlig en 70 kvadratmeter stor lejlighed, der ligger øverst i ejendommen med elevator i opgangen. Boligen er lysfyldt og nyder godt af en virkelig fin udsigt, og som prikken over iet er beliggenheden yderst attraktiv.

Lejligheden ligger øverst i en gedigen ejendom fra 1973, og det er uden tvivl værd at bemærke, at du som den nye ejer af denne bolig er sikret lave fællesudgifter, da sælger har indfriet lånet til facaderenovering. Der er desuden hurtigt og billigt fibernet, stor og privat parkeringsplads (med mulighed for opladning af elbil) samt brugsret til en hyggelig fælleshave med plads til aktiviteter såvel som afslapning.

Så snart du træder ind over dørtærsklen, bliver du mødt af lejlighedens sublime lys, der går igen fra A-Z. Entréen og gangen ligger i åben forbindelse med masser af opbevaringsplads, og herfra er der videre afsæt ind til det skønne køkken-alrum, som udgør et af hjemmets omdrejningspunkter. Det samme gør sig naturligvis gældende for den store og indretningsvenlige stue, mens planløsningen afrundes med et regulært soveværelse og et tidløst flisebadeværelse med bl.a. god bruseplads.

Med en adresse på Birketinget er du aldrig langt fra, hvor det sker. Med denne placering er der kun 750 meter til Amagerbrogade, som huser alt fra velkendte kædebutikker og spændende specialforretninger til spisesteder, cafeer og dagligvarebutikker. I nogenlunde samme afstand venter Amager Centret og Amagerbro St., og mens Amager Strandpark ligger 3 kilometer mod øst, venter Islands Brygges havnebad 2 kilometer den anden retning. Et andet plus ved denne placering er den korte afstand til KUA, Christianshavn og Indre By, og som prikken over iet er der hurtig adgang til metroen.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi du overtager nøglerne til en detaljerig lejlighed, som har en helt særlig wauw-faktor. Og som samtidig har en eftertragtet beliggenhed tæt på både byliv og natur.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18