KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ahornsgade 15, ST.
2200 København N

Sag:JNL01886
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
146 m2
Andet
Opførelsesår
1890
Liggetid
247
Kvadratmeterpris
kr. 58.185
Prisændring
-%
Energimærke
F
Oprettet
15-03-2019
Opdateret
18-11-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Midt på en af Nørrebros mest attraktive adresser finder I dette hus, som I kan blive de næste ejere af. Super spændende New-yorker stil, med fritlagte bjælker, fede detaljer og med muligheder for erhverv. Du kommer til at bo på Indre Nørrebro, som byder på et pulserende nærmiljø med flere butikker og indkøbsmuligheder, ligesom Sankt Hans Torv og Søerne er i gåafstand. Den flotte bolig er en sjældenhed og er placeret i baggården, så I kan nyde godt af en bynær beliggenhed i rolige omgivelser. Huset breder sig over fire etager, og i underetage/den høje kælder får I mulighed for at drive erhverv, hvis I ønsker det. Her har sælger opsat kalciumsilikat-plader på væggene, så der ikke kan komme fugtskader. Der udover er der også et toilet.

I stueplan fører entréen jer til to gode værelser med flotte trægulve, som også går igen i alle andre rum på nær badeværelset. Der er god plads til evt. at indrette et mindre ekstra værelse hvis behovet er der. Badeværelset ligger ved siden af værelserne og blev i 2014 istandsat, så det i dag fremtræder moderne og pænt. På førstesalen venter husets samlingspunkt, der udgøres af køkken-alrum og stue i ét. (her kan evt. også indrettes et værelse om nødvendigt) Køkkenet er ligeledes skiftet i 2014, og elementerne er toppet af en corian-bordplade samt udstyret med induktionskogeplade i hvid, som derfor passer elegant ind til bordpladen. Rummet har fritlagte bjælker og stolper, hvilket tilfører en rustik og rå stemning til de ellers hvide og stilrene overflader. Fra stuen kan I tage trappestigen op til det rummelige loft med mange anvendelsesmuligheder.

Udenfor er der brugsret til et hyggeligt gårdmiljø, som også deles med de andre beboer i ejerforeningen. Her er der borde og bænke, og I får også god plads til at parkere cyklerne. Fra gårdmiljøet kan I bevæge jer videre ud til grønne arealer og gå på opdagelse her. Hvis I selv ønsker at benytte erhvervsdelen i underetagen, kan den nemt lejes ud ? ligesom den er i dag. Det giver en rigtig god lejeindtægt ? ring og hør nærmere. Ejendommen er i rigtig flot stand og er fredet, så der er ingen ejendomsskat, hvilket gør de månedlige udgifter meget fornuftige. Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18