KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Strandboulevarden 119, 3. TH.
2100 København Ø

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På tredje sal i en klassisk rødstensejendom på Østerbro finder I denne velholdte treværelses lejlighed med en god rumfordeling og et smukt lysindfald. I bliver en del af en veldrevet ejerforening, og til ejendommen hører en velplejet gård med gode fællesfaciliteter.

Bygningen dateres til 1926, og den klassiske detaljerigdom pryder såvel de ydre omgivelser som lejlighedens rum. Således komplementerer lysindfaldet fra dannebrogsvinduerne på fineste vis de høje paneler, stukkaturen og loftsrosetterne, som tilfører hjemmet et herskabeligt islæt.
I træder indenfor i den rummelige entré med plads til overtøj og sko, og herfra breder sig et flot plankegulv til alle rum. Hjemmets hjerte er stuen, hvor I nemt indretter med såvel spisesektion som et blødt møblement, eller I kan lade rummet fungere som spisestue og etablere en hyggelig opholdsstue i det tilstødende værelse med fransk altan. Videre finder I et endnu værelse, der med sin placering mod gården er oplagt som soveværelse. Det tosidede køkken har gode opbevaringsmuligheder bag de hvide fyldningsfronter, og her er tilmed plads til en vaskemaskine, så I slipper for turen på vaskeri. Planløsningen fuldendes af et flot flisebadeværelse med komfortabel varme under gulvet. Mangler I ekstra opbevaringsplads hører der et loftrum til lejligheden.

På solskinsdage bliver jeres foretrukne opholdssted den velholdte gård med græsarealer og stemningsskabende træer og buske. Her er også en basketballbane, og på lune sommeraftener kan I nyde et svalt glas hvidvin ved bordene under trækronerne.

Med adresse på Strandboulevarden er I placeret nær alt det bedste af Østerbro. I har gåafstand til Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade og ikke mindst den lille oase på Bopa Plads. Hertil kommer naturligvis Fælledparken, Svanemøllen Strand og Nordhavnen som nærmeste naboer. Ikke mindst har I kort afstand til såvel metroen på Poul Henningsens Plads som S-toget ved Nordhavn Station.

Velkommen til!

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 35381450 eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/PaulunØsterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18