KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Pakhusvej 6, 5. TV.
2100 København Ø

Sag:MB-1254
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 5.250.000
Arealer m.m.
Boligareal
102 m2
Andet
Opførelsesår
2007
Liggetid
94
Kvadratmeterpris
kr. 51.471
Energimærke
B
Oprettet
27-04-2020
Opdateret
31-07-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

UDSIGTSLEJLIGHED TIL ØRESUND OG INDOVER KØBENHAVN CITY

Nu udbydes denne 5.sals lejlighed med en virkelig god udsigt. Lejligheden har et formidabelt lysindfald og ligger perfekt i ejendommen!
-EGEN P-PLADS & KÆLDERRUM
-TOTAL INDFLYTNINGSKLAR
-UDSIGTSLEJLIGHED
-NÆNSOMT VEDLIGEHOLDT
- Mulighed for 3 soveværelser
-3 fælles tagterrasser med plads til masser af gæster

Lejligheden byder på stor entré, lækkert badeværelse med vaskesøjle og stor brucheniche, 2 soveværelser med indbyggede skabe. Opholdsstue mod vest med en fantastisk smuk aftensol. HTH Køkken med ø på hjul. Spisestue med udgang til østvendt altan. Fra spisebordet er der en formidabel udsigt til Øresund. Det er muligt at lave et ekstra soveværelse i spisestuen, hvis man skulle ønske 3 soveværelser.

Amerika Plads er Østerbros nye smarte bydel. Igennem mange tider har store passagerskibe fra New York lagt til kaj her, og dermed direkte inspireret til navnet Amerika Kaj. Ejendommens mørkegrå naturskiffer pryder denne smukke bygning, som er præmieret af Københavns Kommune. Denne opgang har fælles tagterrasse med fri udsigt og er det perfekte sted at nyde solen med havet lige ved hånden uden at forlade sit hjem. Ejerforeningen består af 89 lejligheder. Herudover er der elevator, affaldsskakt og dørtelefon samt brugsret til kælderrum samt egen P-plads. Pladsen er i ejendommens aflukket og nydelig p-kælder med fjernbetjening til porten. Elevatoren kører direkte op til lejligheden. Fyrtårnet er tegnet af arkitekterne Lundgaard & Tranberg. Fyrtårnet er præmieret af Københavns Kommune.

Beliggenheden er perfekt med kort afstand til Østerport Station, Kastellet, Langelinie Allé og Kgs. Nytorv, der alt sammen nås på en hyggelig spadseretur. Her er alt det du behøver af butikker og restauranter - Lagkagehuset, Netto, Tio Mario?s Pizzaria, Restaurant Veve, Kiin-Kiin Street Food og Gourmet Restaurant Mastek samt frokost restaurant Frihavnen.

Man behøver kun gå til én ejendomsmægler, hele livet, når boligen, sommerhuset eller lejligheden skal sælges, købes eller udlejes.
Vi starter naturligvis med en uforpligtende vurdering og kan kontaktes på tlf. +4531682900 /

Følg os på , eller, og få et indblik i vores hverdag og de mange spændende boliger, trends og områder vi bevæger os i, gennem vores hverdag.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18