KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Indiakaj 9, 1. 2.
2100 København Ø

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

LYS LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN OG STOR, FÆLLES TAGTERRASSE

Drømmer du om at bo centralt på Østerbro med direkte udsigt til havnekaj, i et roligt kvarter så læs her:

Vi udbyder nu denne skønne 4-væreles lejlighed, i området ved Langelinie, med kort afstand til Nyhavn og centrum. Lejligheden er oplagt til parret der lige har solgt villa og drømmer om at bo centralt, men samtidigt i stille og rolige omgivelser.
Når solen skinner kan du sidde på din private, sydvendte, terrasse og nyde udsigten over havnen, eller tage elevatoren op til den store fælles tagterrasse.

Til lejligheden hører en brugsret til privat parkeringsplads i ejendommens kælder samt adgang til aflukket parkering foran ejendommen.

Lejligheden præsenterer sig med en stor, indbydende entré, der giver god plads til at gemme sko og fodtøj af vejen. Herfra er der fri adgang ind til hjerterummet, der på moderne vis forener køkken og stuemiljø i ét.
I køkkenet møder I velholdte, tidløse elementer og alt i hårde hvidevarer, mens I fra stuen i de varme måneder har mulighed for at gøre rummet endnu større ved at åbne ud til den solrige altan. Herude kan I roligt indrette jer med havemøbler og grill, læne jer tilbage og nyde solens stråler.
De resterende kvadratmeter udfolder sig på tre lyse soveværelser, mens I på badeværelset kan nyde spots i loftet, separat bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

På Indiakaj 9 bosætter I jer i maritime omgivelser nær strand, grøn natur og by. Jeres nye hyggelige nærmiljø inviterer til en masse gode gåture langs vandet, på Langelinie eller ved Kastellet.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18