KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Dag Hammarskjölds Allé 5, 3. TH.
2100 København Ø

Sag:MB-1269
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 11.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
169 m2
Andet
Opførelsesår
1899
Liggetid
26
Kvadratmeterpris
kr. 68.018
Energimærke
D
Oprettet
26-06-2020
Opdateret
22-07-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nu udbydes denne totalrenoverede lejlighed i Svenskerkvarteret. Lejligheden er sat i stand med snedkerløsninger overalt.

Lejligheden er den smukkeste herskabslejlighed med gennemgående sildebensparketgulve, radiatorskjulere, høje paneler, stuklofter, fyldningsdøre samt svensk kakkelovn.

? Liebhaveri i særklasse
? Prime beliggenhed med fantastisk udsigt
? Masser af fine detaljer og mange finesser
? Stor solrig altan
? Bemærk de lave ejerudgifter

Lejligheden indeholder. Stor fordelingsentré med smukke høje paneler.Lækkert snedkerkøkken med Quooker i messing og statuario marmorbordplade. Her er alt i hårde hvidevarer fra Siemens, vinkøleskab, plansænket multizone kogeplader, og et rummeligt viktualierum. 3 stuer en suite med den mest fantastiske udsigt over Garnisons Kirkegården. Stuerne er enormt smukke, og her er der gået op i alle detaljer! Den ene stue kan nemt fungere som et soveværelse. Stort forældresoveværelse med udgang til stor, solrig altan. Fra forældresoveværelset træder du ind i et fantastisk og rummeligt walk in med snedkerløsninger. Badeværelset er et kapitel for sig med walk in shower og dobbelt brus. Gulvvarme, vipp knager og håndklædeholdere samt Vola amaturer Derudover vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler.

Det svenske kvarter på Østerbro, et stenkast fra metroen og Stockholmsgade. Roligt, nobelt området med plads omkring
ejendommene. Du er tæt ved alt - grønne områder som Østre Anlæg samt Kastellet, Kongens Have, Østerport, caféer på ØsterFarimagsgade. Flere skoler bla. Krebs Skole og Skt. Joseph ligger lige om hjørnet.

Eksklusiv og præsentabel ejendom fra 1899 og fremstår i god stand og utrolig smuk.


Man behøver kun gå til én ejendomsmægler, hele livet, når boligen, sommerhuset eller lejligheden skal sælges, købes eller udlejes.
Vi starter naturligvis med en uforpligtende vurdering og kan kontaktes på tlf. +4531682900 /

Følg os på , eller, og få et indblik i vores hverdag og de mange spændende boliger, trends og områder vi bevæger os i, gennem vores hverdag.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18