KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Amerika Plads 24C, ST.
2100 København Ø

Sag:K2018115
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 5.790.000
Arealer m.m.
Boligareal
120 m2
Andet
Opførelsesår
2006
Liggetid
468
Kvadratmeterpris
kr. 48.250
Prisændring
-%
Energimærke
B
Oprettet
22-05-2018
Opdateret
03-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Egen indgang direkte i lejligheden fra det super skønne og hyggelige gårdhavemiljø samt egen solrige altan og helt unik med ekstra god udsigt og lysindfald, da der ikke er genboer lige ude foran denne lejlighed. Mere beskrivelse om lejligheden er på vej.

Nordlyset, som er navnet på dette flotte byggeri, er blevet til i et tæt samarbejde mellem arkitektfirmaet C. F. Møller og billedkunstneren Ruth Campau ? resultatet er en unik og velfungerende ejendom. Boligerne er kendetegnet ved tidløs arkitektur, et spændende og godt materialevalg samt funktionalisme i hverdagen. Stor solrig vestvendt fælles tagterrasse med udsigt over byen.

Foreningen udlejer en gæstelejlighed til beboerne. Du kan læse mere om ejendommen på . Her er selvfølgelig elevator (når du skal på tagterassen), dørtelefon og mulighed for at leje en P-plads i områdets p-kælder (kr. 1.345 / mdr.).

Området er fantastisk - her er der fred, idyl og havudsigt - og alligevel er du tæt på alt. Beliggenheden byder på kvaliteter, som man får svært ved at finde andre steder i Danmark. Her bor du på det eksklusive Østerbro - og samtidig er kun hundrede meter fra vandet. Du omgives af helt unikt nærmiljø med smukke historiske bygninger, der spiller sammen med moderne prisbelønnet arkitektur. I nabolaget har du Langelinje, Østerport, alle Østerbros livlige gader og det grønne rekreative område ved Kastellet. Her flytter du ind i et nyt og levende kvarter, hvor alt er komplet fra begyndelsen. Velkommen til Amerika Plads!

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18