KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Æbeløgade 44, ST. 2.
2100 København Ø

Sag:82201920
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.808.000
Arealer m.m.
Boligareal
49 m2
Andet
Opførelsesår
1935
Kvadratmeterpris
kr. 36.898
Energimærke
D
Oprettet
03-01-2020
Opdateret
03-01-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

2 værelses ejerlejlighed i stueetagen orienteret mod det skønne gårdmiljø

Æbeløgade er en mindre sidevej, som løber fra Hans Knudsens Plads til rundkørslen ved Bryggervangen/Sejrøgade. Vejen har en fin bredde og med parkeringsmuligheder på begge sider, ligesom der er flotte gamle træer i vejforløbet og som er med til at gøre vejen hyggelig.

Beliggenheden er trods den centrale placering meget stille, væk fra Hans Knudsens Plads og Lyngbyvejen samt i gå-afstand til Ryparken Station, og er uden støjgener. Placeringen kræver således ikke den helt store præsentation - der er masser af busser, indkøb (Fakta og Rema1000 et stenkast væk), take away m.v. er også lige rundt om hjørnet, og er man til natur og en løbetur har man ej heller mere end 5-600 mtr til Fælledparken.

Ejendommen er opført i 1935, bygget i rød-gule mursten med tag af tegl. Pæn trappeopgang med dørtelefon. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og a/c varmen er ganske fornuftig pr måned. Lejligheden har brugsret til kælderrum og der er fællesvaskeri (i anden opgang) ligesom der er cykelkælder. Der er et flot åbent samt dejligt renoveret gårdmiljø med plads til haveborde og grill mv.

Lejlighedens indretning: Entre, lyst og delvist moderniseret køkken med god skabsplads og udtag til opvaskemaskine, opholdsstue med kig til gården, mindre soveværelse også med kig til gården samt adgang til opr flisebadeværelse med brus. En god Københavner lejlighed.

Der kan være mulighed for at etablere a la terrassedørs-åbning fra stuen til den grønne gård (E/F-bestyrelsens tilladelse), som sælger kan vælge at give et tilskud til, ligesom sælger er indstillet på at give et tilskud til en modernisering af badeværelset og køkkenet, der begge fremtræder pæne og velholdte omend ikke helt tidssvarende længere. Lejligheden fremtræder mere eller mindre indflytningsklar, med hvide vægge/lofter og afhøvlede bræddegulve.

Ring for besigtigelse eller tilmelding til åbent hus.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18