KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Nordre Fasanvej 39B, 1. th.
2000 Frederiksberg

Sag:1828BM
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 5.680.000
Arealer m.m.
Boligareal
108 m2
Andet
Opførelsesår
1932
Liggetid
118
Kvadratmeterpris
kr. 52.593
Energimærke
D
Oprettet
14-12-2020
Opdateret
12-04-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nu udbydes denne skønne 4V ejerlejlighed med elevator og stor vestvendt altan i et attraktivt område i gåafstand til Frederiksberg Centeret, CBS og Fasanvej Metro. Er man mere til en hyggelig gå-/ løbetur i grønne områder, så ligger der Frederiksberg Have og Søndermarken inden for en overkommelig afstand.

Ejendommen er en rød murstensejendom fra 1932 med tegltag, og E/F består af 35 lejligheder, og som byder på dørtelefon, elevator, aflåst cykelkælder, lukket gårdareal samt brugsret til et loftrum.

Vi byder jer inden for i denne skønne lejlighed, hvor vi bliver mødt med en åben entre, hvor der er mulighed for at hænge overtøjet, rummelig stue med mange flotte detaljer med højt til loftet og et fantastisk lysindfald, gør det nemt at indrette med de ønskede møbler. Fra stuen er der direkte adgang til spisestuen, som igen har mange flotte detaljer og det gode lysindfald. Rummeligt badeværelse med lyse klinker, separat bruseniche, samt opbevaringsplads, stort soveværelse med plads til både seng og skabe og med direkte udgang til en dejlig stor vestvendt altan, som vender mod gården, endvidere er der endnu et lille værelse/kontor, som også vender mod gården. Sidst har vi det rummelige lyse element køkken med god skabsplads, samt alle tilhørende hårde hvidevarer og et rigtigt godt lysindfald.

Lejligheden har som sagt mange gode detaljer, som dybe skabe i entreen, højt til loftet samt flotte plankegulve

Dette er en lejlighed som skal både ses og opleves!

Så ring allerede i dag for en fremvisning


Skal din bolig sælges? - Ring for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18