KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Frederik VIs Alle 12, 4. tv.
2000 Frederiksberg

Sag:IEN1616
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.000.000
Arealer m.m.
Boligareal
163 m2
Grundareal
1.305 m2
Andet
Opførelsesår
1905
Kvadratmeterpris
kr. 49.080
Oprettet
14-05-2020
Opdateret
14-05-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Smuk opført ejendom fra 1905, tegnet af arkitekt Eugen Jørgensen. De klassiske dyder træder frem hér. Refendfuget kælder- og stueetage, som oprindeligt var hvidpudset. Røde mursten, store hvidmalede dannebrog-vinduesfag og matsort skiffertag. Ejendommen ligger for enden af blind allé, og sammen med nabobygningen danner den rammen om et vidunderligt haverum direkte op mod Frederiksberg Have. Den gamle beplantning i Frederiksberg Have står som bagtæppe for det sceneri, som udspiller sig mellem rosenbede, frugttræer, den store græsplæne og de mange hyggelige siddepladser, hvor solen står ugeneret ned hele dagen.

Indretning: Fra det smukke ankomstparti og repræsentative trappeløb kommer vi til rummelig entré med adgang til lejlighedens store spisestue. Herfra er der adgang til meget stor stue (oprindeligt to stuer en suite), fra hvilken der er altaner mod øst og syd. Solen gennemlyser stuerne og der er en enestående udsigt over Frederik VIs Allé mod øst og Frederiksberg Have mod syd og vest. Minimal fordelingsentré opdeler fint lejligheden, således at man har en mere privat afdeling med to store soveværelser, et mindre værelse og badeværelse. Lækkert indrettet køkken med viktualierum og udsigt til trækronerne fra Frederiksberg Have, ligger i umiddelbar tilknytning til spisestuen.

En særdeles sjældent udbudt lejlighed på 163 m2, som synes ideel for de fleste. Et sandt mesterværk med bedste beliggenhed på Frederiksberg.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18