KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Betty Nansens Alle 43, 1. TH.
2000 Frederiksberg

Sag:FB-NS007
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
151 m2
Andet
Opførelsesår
1976
Liggetid
191
Kvadratmeterpris
kr. 46.325
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
24-09-2019
Opdateret
03-04-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På Frederiksberg finder I denne lækre ejerlejlighed med to soveværelser, en gennemført indretning og en solrig altan. Herudover er den store bolig istandsat fra A-Z med brug af luksus-materialer, der tilsammen skaber et pragtfuldt hjem.

Lejligheden er placeret i en tidstypisk ejendom fra 1976, som står velholdt med grønne omgivelser og forskudte niveauer, hvilket giver alle beboelserne en skøn terrasse. Med i købet følger én parkeringsplads i kælderen, og af andre fællesfaciliteter kan fremhæves cykelkælderen, tørrerummet og saunaen. En elevator fører jer komfortabelt op til første sal, hvor den eksklusive bolig venter. Renoveringen i 2015-2016 blev udført med tidløse og kvalitetsbevidste materialer, og således kan I se frem til massive sildebensparketgulve i eg med underliggende gulvvarme, vidunderlige detaljer og Svane S12-elementer i køkken med indbygget fuld størrelse køl-fryseskab med indbygget isternings maskine. De smukke Svane S12-elementer går behørigt igen i det overdådige badeværelse.

Indenfor kan I se nærmere på det store badeværelse, hvor brusenichen afskærmes med en fritstående glasvæg. I loftet bidrager regnbruseren med en oplevelse af velvære, og stilen er flot. Herudover får I to soveværelser - begge med walk-in-closets og det ene med udgang til en herlig morgenaltan.

Lejligheden byder på et praktisk kontorværelse i forlængelse af trumfen der er det integrerede opholdsrum med et aflangt og hvidt køkken med Corian-bordplade, Quooker og hvide metro-stænkfliser. Den indbyggede kaffemaskine er placeret ved siden af en ovn i arbejdshøjde, og begge er fra Miele - ligesom den fede emhætte med lys. Fra alrummet kan I gå ud på den anvendelige terrasse med IPE-brædder, markise og en delvis overdækning.

I kommer til at bo ud mod grønne arealer og tæt på dagligdagens fornødenheder. Der er gåafstand til Bettys Børnehus, MENY, Ålholm Skole, S-togsstationen og Frederiksberg-Hallerne, og hverdagslivet kommer derfor til at glide let.
En lejlighed, der skal ses. Bestil en fremvisning på 3841 2200

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38412200 eller mail hertil: nsu@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18