KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Aksel Møllers Have 28, ST. TH.
2000 Frederiksberg

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Super flot og velholdt 3 værelses lejlighed på 76 m2 med solrig sydvendt altan. Ejendommen er roligt beliggende tilbagetrukket fra vejen - ud til Bjarkes Plads - i velholdt og veldrevet ejendom fra 1946.

Lejligheden indeholder: God fordelingsentre med indbygget skab. Stor, lys opholdsstue med panoramavindue og udgang til sydvendt altan med sol hele eftermiddagen. Fra stuen er der dobbelte glasdøre til soveværelse/kontor med stort indbygget skab.
Fra entreen er der adgang til endnu et soveværelse mod gården.

Velholdt brusebadeværelse med hvide vægfliser, terrazzogulv og separat bruseniche. Pænt hvidt elementkøkken med træbordplade, god skabsplads, opvaskemaskine og kombineret vaske/tørremaskine. Lejligheden fremstår flot og indflytningsklar med flotte trægulve og stuk.

Til ejendommen hører stort grønt gårdmiljø med masser af hyggekroge, cykelparkering, moderne fællesvaskerier, tørrerum samt eget kælderrum. Ejendommen har elevator, kabel-TV, dørtelefoner, Internet og IP-telefoni.

Ejerforeningen har i 2017 haft en større udskiftning/renovering af faldstammer og udskiftning af vandrør. Udgiften er finansieret ved optagelse af et fælleslån, der er indeholdt i ejerudgiften. Fælleslånet for denne lejlighed udgør pr.31.12.2019 kr. 79.908,- med en restløbetid på ca.12 år.
Lejligheden har et relativt lavt fordelingstal, hvorfor lejlighedens andel af fællesudgifter m.m. er lavere end for flere af de andre lejligheder i ejerforeningen med samme boligareal.

Ejendommens nærmiljø byder på bl.a. Frederiksberg Svømmehal, hyggelige caféer, Frederiksberg Centret samt Metrostation. Blot et stenkast fra lejligheden ligger den nyåbnede P-kælder på Langelands Plads (parkering med Frederiksberg Kommunes beboerlicens). Desuden ligger både CBS og Frederiksberg Have indenfor gåafstand fra lejligheden.

Husdyr må holdes i mindre omfang og således at disse ikke er til gene for øvrige beboere.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18