KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bülowsvej 28A, 2.
1870 Frederiksberg C

Sag:GGL5221
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
64 m2
Andet
Opførelsesår
1862
Liggetid
359
Kvadratmeterpris
kr. 70.234
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
11-08-2021
Opdateret
06-08-2022

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

CENTRAL OG MEGET EFTERTRAGTET DEL AF INDRE FREDERIKSBERG

MULIGHED FOR STOR VESTVENDT ALTAN OG 2 VÆRELSER

DEJLIG OG LUKKET FÆLLESHAVE

STOR AFSTAND TIL DE OMKRINGLIGGENDE BYGNINGER

NABO TIL LANBOHØJSKOLENS SMUKKE HAVE

Beliggenheden:
Midt i et af de mest eftertragtede områder i den gamle og mondæne del af Frederiksberg C, som er kendetegnet ved sine flotte ejendomme, brede veje med gammel beplantning samt lys og luft.
Alle attraktioner og nødvendigheder på Frederiksberg og i København, findes indenfor kort afstand, som hurtigt kan nås på gåben, cykel, med bus eller Metro (Forum og Frederiksberg Allé).
Ejendommen:
Er opført i år 1862 i markant og herskabelig stil, med sort tegltag og en pudset facade, som matcher det imponerende murværk der omkranser grunden. Vedligeholdelse er sket løbende, så standen er god og der er ingen store kommende projekter. Seneste renovering skete i ca. 2003/2004, hvor taget også indgik. Vinduer i opgangen er fra 2018.
Fællesfaciliteterne omhandler: Dejlig fælleshave, gårdhave, opbevaringsrum, overdækket cykelparkering samt dørtelefon.
Udlejning: Er tilladt. Husdyrhold: Er tilladt.
Lejligheden:
Allerede når man ankommer til porten og opgangen, så fornemmer man den herskabelige helhed. Følelsen forstærkes yderligere i lejligheden, hvor det første som fanger øjet, er de eksklusive sildebensparketgulve. Boligen har en yderst god planløsning og veldisponerede kvadratmeter. Entréen har god plads til overtøjet i de indbyggede skabe. Det lyse og stilrene køkken fra 2015, ligger i halvåben forbindelse til en hyggelig stue, med en loftshøjde på 3,27 meter og vestvendt fransk altan med dobbeltdør (mulighed for trefagsdør) med udsigt til den smukke beplantning i Landbohøjskoens Have. I stuen er der mulighed for at åbne yderligere op, med montering af stor vestvendt altan på ca. 5.0 x 1.3 meter. Fra stuen der adgang til et dejligt soveværelse med skabsvæg, som - med lidt god vilje - kan opdeles i 2 værelser. Påklædningsgang som fører til et stort badeværelse med bruseniche, vaskesøjle, vindue og gulvvarme. Lejlighedens vinduer er med termoglas og fra 2015.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18