KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Kapselgade 4, 2. 1., Administrationsbygningen, Car
1799 København V

Sag:313-002
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.000.000
Arealer m.m.
Boligareal
38 m2
Andet
Opførelsesår
1902
Liggetid
4
Kvadratmeterpris
kr. 52.632
Energimærke
A2010
Oprettet
24-05-2023
Opdateret
29-05-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I Administrationsbygningen kommer du til at bo i en bevaringsværdig bygning fra 1903, og du kan fornemme historien, så snart du træder ind: Hvælvede lofter i gangene, granitstentrapper og smukke fyldninger og karme. Den smukke ejendom husede før i tiden, som bygningens navn antyder, Carlsbergs administration, og nu forvandler den prisvindende tegnestue Dorte Mandrup Arkitekter 2. og 3 sal i den historiske ejendom til boliger.

I denne hjørnebolig, med lysindfald fra 2 sider, finder du en møblerbar entré samt rummeligt badeværelse. Endvidere lyst opholdsrum, hvor de 2 store vindues partier skaber lys og liv i rummet. Ønsker du uderum, kan du benytte den store vestvendte fælles tagterrasse, der er beliggende på taget af vinterhaven i Administrationsbygningen.
Lejligheden er indrettet i stilrent design i et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, køkken er fra HTH med hårde hvidevarer fra Bosch og armaturer fra Børma og Grohe.

Området omkring Administrationsbygningen emmer allerede af liv med UCCs studiemiljø og små butikker og indkøbssteder på Humletorvet og Tapperitorvet, og Vesterbros mange muligheder er kun få minutter væk på gåben.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18