KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Kurven er tom
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Matthæusgade 48D, 4. 431.
1666 København V

Sag:1683BM
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.450.000
Arealer m.m.
Boligareal
70 m2
Andet
Opførelsesår
1970
Liggetid
74
Kvadratmeterpris
kr. 35.000
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
08-08-2018
Opdateret
22-10-2018

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nu udbydes denne perle af en lejlighed på Matthæusgade, som ligger øverst i denne bebyggelse med en dejlig vestvendt altan, hvor man kan sidde og nyde eftermiddagen og aftenen med et koldt glas vin.

Denne centrale beliggenhed gør at du har alt i alt inden for en overkommelig afstand på bare 5-10 min, kødbyen, shopping centeret Fisketorvet, Carlsberg Byen og ej at glemme pulsen fra Vesterbrogade og Istedgade, hvor der er findes gode specialbutikker, hyggelige caféer, samt gode restauranter hvor man kan nyde en god frokost eller en let anretning.

Vi byder jer inden for i denne 4 sals lejlighed, som byder på en dejlig lys entre med indbyggede skabe, rummeligt soveværelse med plads til seng og skabe, og med vinduer mod svalegangen, velholdt badeværelse med badekar, nyt toilet fra 2016 samt hvide klinker. Sidst har vi lejlighedens hjerterum, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig i det nye JKE køkken fra 2016, som er i sorte elementer med hvid bordplade, samt alle tilhørende hårde hvidevarer inklusive den integreret vaskemaskine. I stuen er der opsat et spisebord, som kan lukkes sammen, hvis man ikke skal bruge det, og det gør også er der er rigtig god plads til både reol og sofa arrangemant. Fra stuen er der direkte udgang til en skøn vestvendt altan, hvor det er muligt at have sine havemøbler stående sammen med blomster eller små træer, så det føles rart at sidde og nyde udsigten eller solnedgangen over byens tage.

Lejligheden fremstår indflytningsklar med hvid pigmenteret parket gulv i ask, hvide vægge og det fantastisk lysindfald fra de store vinduer i stuen.

Der forefindes også en stor fælles tagterrasse med stole og borde samt muligheden for at grille med vennerne

Dette er en ideel lejlighed for det unge par eller oplagt forældrekøb - Så ring allerede i dag for en fremvisning

Skal din bolig sælges? - Ring for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18