KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Sankt Peders Stræde 32, 2.
1453 København K

Sag:CI-MH107
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.795.000
Arealer m.m.
Boligareal
112 m2
Andet
Opførelsesår
1797
Liggetid
23
Kvadratmeterpris
kr. 60.670
Oprettet
28-12-2021
Opdateret
20-01-2022

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I smørhullet mellem Søerne, Ørstedsparken og Rådhuspladsen møder I denne flotte fireværelses lejlighed med en virkelig god planløsning. Her får I to værelser og to stuer en suite, og desuden er hjemmet i rigtig god stand. I gården er der en stor, fælles terrasse, og den dejlige beliggenhed placerer jer midt i Indre By.

Med adresse på Sankt Peders Stræde 32 får I alle byens tilbud inden for rækkevidde. Butikker, spisesteder og hyggelige caféer når I hurtigt, og samtidig går hverdagspuslespillet nemt op med daginstitution og Sankt Petri Skole i en radius af 300 meter. Kun hundrede meter længere væk er Rådhuspladsen Station, hvorfra metroen kører.

Jeres nye hjem er placeret i en charmerende ejendom fra 1797, og lejligheden udfolder sig på anden sal. I åbner hoveddøren til et indbydende hjem i nydelig stand, og især de to stuer en suite er værd at fremhæve. Lyset strømmer ind gennem dannebrogsvinduerne, og i sammenhæng med den franske dobbeltdør og de flotte gulve skaber det et utroligt dejligt opholdsmiljø.

Fra den ene stue er der indgang til et moderne, U-formet køkken med grebsfrie fronter, og som en skøn detalje er der lavet en åbning i væggen ud mod entréen.

De to værelser er placeret i hver deres ende af hjemmet, og i det ene er der en skabsvæg med skydelåger. Afslutningsvis får I et fint badeværelse med bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

Sommeren nydes på den store terrasse i gården, eller I kan gå den korte tur til Ørstedsparken og Kongens Have.

Alt i alt en rummelig lejlighed i god stand, som er perfekt beliggende i Indre By.

Lyder det som noget for jer? Så ring og hør nærmere.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18