KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Sankt Peders Stræde 21, 2. 2.
1453 København K

Sag:2950JIB
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 11.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
172 m2
Andet
Opførelsesår
1800
Liggetid
146
Kvadratmeterpris
kr. 69.738
Energimærke
D
Oprettet
10-08-2020
Opdateret
04-01-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Kvarteret
Charmerende og attraktivt beliggende kvarter, som i daglig tale anses for det københavnske latinerkvarter. Kvarteret, der ligger mellem Strøget og H. C. Ørsteds Parkens grønne arealer, bærer præg af små hyggelige gader med specialforretninger, hyggelige caféer og gode restauranter. Metro Station er 350m væk ved Rådhuspladsen. Gaden er opkaldt efter Sankt Petri Kirke ? der første gang blev omtalt i 1304 ? og selv opkaldt efter apostlen Peter.

Ejendommen
Klassisk lille byejendom med få enheder i, så fællesskabet er stort og hyggeligt. Ejendommen har pæn gråpudset facade og fremstår generelt i god stand. Selve indgangspartiet er charmerende med høje paneler, store klinker og flot belysning ? man føler sig velkommen hjem her. Lille gård med plads til skrald og en cykel eller 2.

Lejligheden
Spændende og unik bolig i flere plan med mange spændende detaljer. Her får man noget helt specielt og unikt midt i København. Via entre med garderobeskab, finder man også det første værelse, som har udgang til en deleterrasse med naboen. Videre op i boligen bliver man mødt af det flotte snedkereret køkkenalrum med hårde hvidevare fra Gaggenau samt vinkøleskab, med rå murstensvæg, fritliggende bjælker og flotte plankegulve. Der er også brændeovn, som spreder varme og hygge til enhver lejlighed. Her er også boligens flotte badeværelse i mosaiksten og med bruseniche og toilet. Master bedroom med indbygget skabsvæg, er også på denne etage. Videre op til det 3 plan, er der hyggelig stue, også med brændeovn, Her er rummet åbnet op til kip, og loftskonstruktionen er lagt frit som en smuk håndværksmæssig dekoration plus udgang til lille altan ud mod gaden. Grøn oase på 5. sal. Kronen på værket er den 20 m² store solterrasse, som man har bygget og indrettet på toppen af baghuset. Man kommer dertil via et kontor afsnit og udgang til endnu en terrasse, som dels har trappe op til den store soltagterrasse, men også adgang til endnu et værelse. Utrolig spændende og helt unik bolig i flot stand med mange anvendelsesmuligheder.

VI HAR KØBENHAVNS BEDSTE M2 TIL SALG & LEJE

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18