KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Margretheholmsvej 68, 4. TV.
1432 København K

Sag:CI-MH174
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.895.000
Arealer m.m.
Boligareal
93 m2
Andet
Opførelsesår
2014
Liggetid
15
Kvadratmeterpris
kr. 52.634
Energimærke
A2015
Oprettet
30-03-2021
Opdateret
14-04-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På den eftertragtede adresse Margretheholmsvej mødes I af denne velindrettede lejlighed, der står klar til at danne rammen om jeres liv de næste mange år. Her kan I se frem til skønne rum med plads til samvær, og tilmed er der en stor, vestvendt altan, ligesom I får en smuk udsigt over vandet.

Området er yderst attraktivt og placerer jer nær flere grønne omgivelser, samtidig med at I ikke er langt fra vandet. I en radius af to og en halv kilometer når I både indkøbsmuligheder, Christianshavns Skole, daginstitution og metro fra Christianshavn Station. Yderligere kan I hoppe på cyklen og hurtigt komme til Kongens Nytorv med spisesteder og butikker.

Rundt om ejendommen er der et stort grønt areal og legefaciliteter til områdets børn. Jeres kommende lejlighed finder I på fjerde sal i en ejendom, der er beriget med elevator. Fra første skridt over dørtærsklen fornemmer I straks den lyse og indbydende atmosfære, som er gennemgående i alle rum. I alt får I tre værelser, hvor samtlige har en fornuftig størrelse, og dermed gemmer de på flere indretningsmuligheder. Ydermere får I et nydeligt badeværelse, der har bruseniche, og tilmed kan I glæde jer over, at der herude er rum til at installere vaskefaciliteterne. Endelig er det centrale rum køkkenet og stuen, som er samlet i én herlig forening, så I får de bedste betingelser til at være sammen og nyde hinandens selskab. Køkkenet præsenterer sig med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer, så madlavningen bliver til en drøm. Nær køkkenet placeres spisebordet, mens det er oplagt at placere sofagruppen ved de store vinduespartier, så I kan sidde her og beskue det flotte vue. Fra stuen kan I bevæge jer ud på altanen, der arrangeres med havemøblerne.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18