KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Margretheholmsvej 66, 6. tv.
1432 København K

Sag:CI-MH159
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 5.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
92 m2
Andet
Opførelsesår
2014
Liggetid
15
Kvadratmeterpris
kr. 59.728
Energimærke
A2015
Oprettet
12-10-2021
Opdateret
28-10-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Turen går til spidsen af København K tæt på Refshaleøen og Holmen, hvor I lige nu har chancen for at overtage denne flotte lejlighed, der troner elegant på sjette sal af den moderne ejendom fra 2015. I kan se frem til en gennemtænkt planløsning, der giver jer to værelser, et badeværelse og et køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen, som er udstyret med en ideel spisekrog. Her finder I udgangen til altanen, der vender solrigt mod syd. Velkommen til.

Som I stiger ud af ejendommens elevator, åbnes døren ind til lejlighedens entré, der fungerer som fordelingsareal til samtlige af boligens rum. Området er veludnyttet med en plads til garderoben, inden I til venstre kan tilgå de to fine, lyse værelser. De er oplagte at indrette som soveværelse og børneværelse, gæsteværelse eller hjemmekontor.

Til højre i entreen åbenbares det tidløse badeværelse, der er holdt i neutrale elementer. Her får I rum til hverdagen, og så er der under bordpladen funktionelt skabt mulighed for etableringen af en vaskemaskine og en tørretumbler.

Højdepunktet på rundvisningen ligger ligefremme, som I ankommer i lejligheden. Køkkenet er nemlig en særdeles stilren oplevelse, hvor man straks får lyst til at køre hånden hen over den lækre bordplade. Her er godt med skuffer og skabe til opmagasineringen, mens bordpladsen ligeledes er generøs til madlavningen.

Lysindfaldet fra altanen rammer både køkkenet, dagligstuen og spisesektionen, da opholdsmiljøet i stuearealet er åbent og luftigt. Dertil er altanens størrelse perfekt til loungesættet, hvorfra I kan sidde og nyde udsigten. I kan også skabe stemning med planter og krydderurter.

Der er nok af oplevelser i kvarteret, der byder på masser af vandudsigt. Desuden ligger Børnehuset på Holmen, dagligvareindkøb og Christianshavn Skole i cykelafstand, og så nås metroen ved både Christianshavn og Kongens Nytorv på blot 9 minutter med cykel
. Desuden venter jer et væld af restauranter, butikker og kulturelle oplevelser i midtbyen.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18