KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ahlefeldtsgade 26, st. tv.
1359 København K

Sag:CI-MH407
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.250.000
Arealer m.m.
Boligareal
61 m2
Andet
Opførelsesår
1888
Liggetid
126
Kvadratmeterpris
kr. 69.672
Energimærke
C
Oprettet
22-11-2022
Opdateret
28-03-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På Ahlefeldtsgade 26 i Nansenskvarteret nær Indre By finder I denne elegante lejlighed, der ligger fremragende placeret mellem gadeniveau og førstesalen. I har altså glæde af en meget høj stuelejlighed uden generende indkig. Planløsningen fordeler sig over et soveværelse, et badeværelse, et køkken og en stue. Hertil er der en charmerende gårdhave og en skøn beliggenhed nær Søerne og Torvehallerne.

I bosætter jer tæt på grønne områder og byens pulserende liv. Botanisk Have, Ørstedparken og Kongens Have er ganske nær adressen, og det samme gør sig gældende for Nørreport, Rundetårn og Torvehallerne. Lige for foden af ejendommen udfolder sig talrige barer, caféer og spisesteder, mens også dagligvarebutikker samt metro og S-tog er inden for nær rækkevidde.

Ejendommen fra 1888 præsenterer sig pænt med lys facade og klassiske dannebrogsvinduer. Hele lejligheden er i virkelig flot stand og byder på mange smukke detaljer såsom loftrosetter og dybe vindueskarme. I træder indenfor i hjemmet via entréen, der leder jer direkte til det flotte køkken, som er udført med sorte fronter, elegante greb og en nøddebrun bordplade med gavl for enden. I stuen stråler solen ind fra syd, og her bemærker I de fine gulve og dele af den blotlagte konstruktion, som vidner om boligens alder og historie.

Soveværelset har en rigtig fornuftig størrelse samt indbyggede skabsløsninger, der sørger for god plads til garderoben og indrammer sengen flot. Badeværelset er også ekstraordinært godt, for ikke nok med at det har en god størrelse, så er det udført i et lækkert design med changerende mosaikfliser, en lang, hvid håndvask med indstøbt håndvask og plads til vaskesøjlen.

I baggården har I glæde af et hyggeligt miljø, hvor solen kan nydes hele dagen i havemøblerne. Hertil kan I parkerer cyklerne og tilgå lejligheden via bagtrappen.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18