KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Øster Søgade 34, ST. TV.
1357 København K

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til denne yderst indbydende ejerlejlighed med den sublime beliggenhed og suveræne udsigt til Sortedamssøen i hjertet af København. Den høje stuelejlighed fremstår moderne og indflytningsklar og indeholder en dejlig stue, to gode værelser, et køkken og et badeværelse.

Lejligheden ligger i en flot ejendom fra 1882, hvortil der hører et skønt gårdmiljø med blandt andet cykelparkering, bordbænkesæt og en legeplads.

Inden døre kan I se frem til den fortrinlige stue, hvor charmerende detaljer som stukloft og plankegulve tilfører rummet en hyggelig stemning, mens de to høje vinduespartier gavmildt lukket sollyset ind. Her er desuden plads til indrette såvel en afslappende sofagruppe som en spiseafdeling. Køkkenet er moderne arrangeret med hvide elementer og ovn i ergonomisk højde.

Endelig råder I over to fine værelser, som takket være deres gode størrelser er særdeles indretningsvenlige og derfor kan anvendes lige efter jeres behov. Det ene er tilmed forsynet med et indbygget skab. Lejligheden afrundes af et dejligt badeværelse med separat bruseniche og hvidt møblement.

I bosætter jer yderst attraktivt med alle hverdagsbehov og byens mange tilbud inden for rækkevidde. I gåafstand finder I indkøb, pasningstilbud, flere skoler og glimrende transportmuligheder i form af bus, metro og S-tog fra Nørreport Station. I er heller ikke langt fra Torvehallerne med et væld af kulinariske oplevelser, ligesom Kongens Nytorv og Strøget også ligger lige i nærheden. I kan også glæde jer over nærheden til de naturskønne områder i blandt andet Botanisk Have og Østre Anlæg.

Alt i alt er der her tale om et pragtfuldt hjem med en attraktiv beliggenhed. Skal I bo her? Så kontakt os allerede i dag.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18