KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ole Suhrs Gade 20, 1.
1354 København K

Sag:CI-AM121
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 9.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
160 m2
Andet
Opførelsesår
1884
Liggetid
206
Kvadratmeterpris
kr. 59.344
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
26-08-2022
Opdateret
21-03-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Find jer godt til rette i denne smukke lejlighed, hvor et velgjort interiør og en indholdsrig beliggenhed beriger jeres hverdag. Kombinationen af omgivelserne med kig til Sortedams Sø og gåafstand til de Københavnske Haver samt boligens kvalitetsbetonede materialer gør denne lejlighed til noget helt særligt.

Ejendommen fra 1884 præsenterer sig på smuk og klassisk vis, og inde i lejligheden åbenbarer sig et herskabeligt interiør med udsøgte detaljer af stukkanter og rosetter samt fine vægpaneler, fremspring og indbyggede hylder, der er med til at sætte den pragtfulde stemning i hjemmet.

Lejlighedens tre stuer en suite fremtræder som boligens primære opholdsmiljøer, hvor imponerende, sydvendte vinduespartier med dobbeltdøre til tre franske altaner lader sollyset strømme ind. Ligeledes er der over tre meter til loftet og naturligvis masser af plads til at indrette hyggelige sektioner.

Køkkenet befinder sig særskilt, og det emmer af kvalitet udover det sædvanlige. Lækre, mørke træfronter, skuffer med tapsamlinger og en Gaggenau-ovn i arbejdshøjde er blot nogle af de kvaliteter, der gør sig bemærket. Samtidig er der rum til en spiseplads.

Endvidere byder boligen på to værelser, omend I med fordel kan tage en af stuerne i brug som værelse, hvis det ønskes. Ydermere tilsmiler badeværelset jer med fine forhold, heriblandt et indbygget badekar.

I gårdhaven er der sol og luft, ligesom omgivelserne langs Søerne samt i Østre Anlæg, Botanisk Have og Kongens Have stiller naturnære og kulturelle oplevelser til rådighed. Således kan I besøge Statens Museum for Kunst, Statens Naturhistoriske Museum og Rosenborg Slot, mens I fornøjer jer med synet af antik arkitektur og velanlagte, grønne parker. Byens mange muligheder er herudover inden for gåafstand af adressen med dagligvarebutikker, specialforretninger og fortrinlige spisesteder lige om hjørnet.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18