KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Gernersgade 5, ST. TV.
1319 København K

Sag:CI-MH075
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.250.000
Arealer m.m.
Boligareal
37 m2
Andet
Opførelsesår
1854
Liggetid
86
Kvadratmeterpris
kr. 60.811
Energimærke
E
Oprettet
20-05-2020
Opdateret
15-08-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Lejligheden ligger i stueetagen i en karakteristisk københavnerejendom opført i 1854, hvortil der er adgang til måske Indre By?s flotteste gård. Selve boligen fremstår lys, indbydende og indflytningsklar

Beliggenheden er ikke til at komme udenom med Kastellet og Churchillparken i ?baghaven?, ligesom der er få minutter på cykel til Kongens Have, Nyhavn og Ofelia Plads. Der er med andre ord en overflod af rekreative områder lige i nærheden, selvom adressen næppe bliver mere bynær. København folder sig ud for dine fødder med gåafstand til velrenommerede restauranter, gallerier og kulturinstitutioner samt hyggelige barer og caféer.

I samme ombæring er der heller ikke langt til indkøbsmuligheder - lige fra Netto til Irma ligger nærmest rundt om hjørnet, mens offentligt transport i form af Metro og S-tog kan tilgås til fods. På under ti minutter kan man fx cykle til henholdsvis Københavns Universitet, Panum-bygningen og Det Kgl. Bibliotek, mens sommerdagene kan tilbringes ved kanalen eller Amager Strandpark.

Lejligheden er charmerende med dannebrogsvinduer, radiatorskjuler og et flot, lyst gulv, og komforten er i højsædet med et lækkert badeværelse og køkken-alrum. Køkkenet er udført med hvide, glatte skabsfronter, en hvid bordplade og integreret køleskab, og det smyger sig i en vinkelform, der efterlader plads til måske et spisebord eller en hyggelig sofakrog.

Badeværelset er moderne med separat brus, klinkegulv og væghængt toilet. Endelig er der et soveværelse, og med andre ord er enhver m2 udnyttet optimalt.

Som krøllen på halen får man adgang til en dejlig gård, som omkranses af karakteristiske, farverige bygninger. Herude er der en lille legeplads, hængekøje og et grønt græsareal.

Har du spørgsmål eller ønsker en fremvisning, så kontakt os allerede i dag.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18