KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Fredericiagade 21, 2. tv.
1310 København K

Sag:CI-MH294
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 7.695.000
Arealer m.m.
Boligareal
102 m2
Andet
Opførelsesår
1968
Liggetid
3
Kvadratmeterpris
kr. 75.441
Energimærke
C
Oprettet
22-11-2021
Opdateret
26-11-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I hjertet af København K, nærmere bestemt i Frederiksstaden, får du nu mulighed for at overtage en lys og lækker ejerlejlighed med en fantastisk udsigt til både Marmorkirken og Den Russiske Kirke. Oveni beriges herligheden af en stor, sydvendt altan, hvorfra du kan nyde udsigten til de to vartegns smukke kupler og detaljer.

Det er ikke kun placeringen, der er helt i top, det er dit kommende hjem også. Den velholdte lejlighed udfolder sig på anden sal i en nydelig, tidløs ejendom der blender perfekt ind i omgivelserne. Du træder ud af elevatoren og åbner døren til boligen, hvor du øjeblikkeligt fornemmer den varme atmosfære, de ensartede gulve og behagelige lysindfald, som gennemstrømmer hjemmet på fineste vis.

Entréen forbinder dig til hjemmets midtpunkt, nemlig det indbydende opholdsrum bestående af køkken og stue i ét. Køkkenets hvide, grebsfrie elementer er opstillet i en praktisk vinkelform og ledsaget af bordplader i mørke nuancer og alle nødvendige hvidevarer i stållook. Fra køkkenhalvøen har du udsyn til stuen, der kan arrangeres med et spisebord og et sofaafsnit. En halvvæg inddeler desuden noget af stuen, hvor der er etableret et mindre rum, som du kan bruge til måske et hjemmekontor, gæsteværelse eller opbevaring.

Resten af hjemmet er dedikeret til soveværelset med en fransk altan og et tilstødende walk-in-closet. Her er også et elegant badeværelse med en muret bruseniche og en vaskesøjle.

Allerede fra det spæde forår og frem til efteråret bliver din solrige altan et skønt sted at opholde sig. Her er der rum til at stille havemøbler og omgive dig med blomsterkrukker, mens du har vue til hustage og tårne.

Du bliver en del af et eftertragtet kvarter i midten af København med gåafstand til dagligvareindkøb, specialforretninger og spisesteder. Der er heller ikke langt til kanalerne, Christianshavn og flere af byens kulturelle seværdigheder.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18