KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Kronprinsessegade 14B, ST.
1306 København K

Sag:K2021103
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 10.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
248 m2
Andet
Opførelsesår
1805
Liggetid
34
Kvadratmeterpris
kr. 44.335
Oprettet
20-01-2021
Opdateret
24-02-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Lejligheden eller byhuset for det har man meget mere fornemmelse af i den skønne citybolig. Dette starter allerede ved sin egen gårdhavelåge. En skøn oase hvor man kan sidde og nyde et glas vin eller bare blive luftet og ikke mindst den helt unikke indretning i 2 plan. Boligen har gennemgået en bekostelig og stor renovering/ombygning i 2015, og alt fremstår nu i flot- og indflytningsklar stand. Lejligheden er i 2 plan som i øvrigt ligger i samme niveau og direkte ud til den hyggelige fællesgård. I det smukke trappeparti, som forbinder de to etager med hinanden, meget cool udført, bl.a. dobbelt loftshøjde, som skaber et fantastisk lys og god stemning med wauw-effekt, fra det øjeblik man træder ind fra gården som er med automatisk portåbning. I underetagen er der efterfølgende indrettet et suverænt spisekøkken med lækre detaljer, 2 store værelser (af 4) samt det ene af 2 skønne badeværelser dette med brus. Endvidere nogle trin ned til et meget anvendeligt bryggers/grovkøkken med både vaskesøjle og god plads til vinskabe og depotrum. Øverste plan er ligeledes med ekstra stort og lækkert badeværelse med elegant badekar og toilet. 2 kæmpe soveværelser. Et væld af indbyggede skabe i hele boligen naturligvis i samme høje kvalitet og lækker indbygget belysning. Alt i alt en super flot og veldisponeret bolig på bedste og stille beliggenhed inde i gården, lige ved Kongens Have. Lejlighedens underetage på 136 kvm. har status som erhverv og dermed ikke godkendt til beboelse/overnatning. Der er 112 kvm. bolig på øverste plan og dermed i alt 248 unikke og smukke kvadratmeter på byens allerbedste adresse og ALT DETTE TIL EN UTROLIG ATTRAKTIV PRIS.

Adressen siger næsten alt, yderst attraktivt kvarter - omend det mest eksklusive område i København, lige overfor byens oase, Kongens Have. Kvarteret byder på hyggelige caféer og små spændende specialforretninger. Der er kun få minutters gang til både Strøget og Kongens Nytorv. Efter branden i 1795 anlagdes Kronprinsessegade efter ønske fra kronprinsen, den senere kong Frederik VI (1768-1839). Selve Ejendommen er en charmerende og velholdt hovedejendom der er opført i 1805. Ejendommen har gennemgået en stor ombygning og renovering og fremstår med pæn facade og tegltag mv. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, kælderrum og hyggelig brostensbelagt fællesgård.med mulighed for parkering og som sagt både nydeligt opgangsparti og egen indgang direkte til boligen fra det lukkede gårdhavemiljø.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18