KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Dronningens Tværgade 12, 1.
1302 København K

Sag:CI-JG110
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 9.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
154 m2
Andet
Opførelsesår
1814
Liggetid
197
Kvadratmeterpris
kr. 64.903
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
13-09-2022
Opdateret
29-03-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Flotte detaljer, høje vægpaneler og en herskabelig stil er netop, hvad der venter jer i denne elegante lejlighed, der har en suverænt beliggenhed i Frederiksstaden. Hjemmet har en god planløsning med 3 værelser, 2 stuer en suite, et køkken og et badeværelse. Prikken over i?et er den fælles tagterrasse med udsigt til Marmorkirken.

I kommer til at bo i et eftertragtet område i hjertet af København. Herfra er I omringet af alle byens herligheder såsom Nyhavn, Strøget og Kongens Nytorv samtidig med, at I er få minutter fra stille, grønne oaser herunder Kongens Have, Kastellet og Botanisk Have. I har desuden nem adgang til indkøbsmuligheder og offentlig transport med omkring 250 meter til metroen. Endelig får I kort gåafstand til både daginstitution og skole.

Lejligheden er placeret på første sal i en ejendom fra 1814. Indenfor kan I se frem til en gennemført indretning i alle rum. Atmosfæren er fantastisk med højt til loftet og et skønt lysindfald, som i de to stuer strømmer ind fra sydvest. Stuerne adskilles via fine fyldningssdøre og er henholdsvis arrangeret som spisestue og opholdsstue. Med afdæmpede, mørke farver på fronterne præsenterer køkkenet sig moderne, og så er der etableret et siddeområde, hvor det hvide bord matcher sektionen med indbyggede skabe til køkkenremedierne. Videre møder I et lækkert badeværelse med både badekar og bruseniche, og som det sidste rummer hjemmet tre værelser og et depot.

Gennem de lune måneder kan I vælge at benytte den fælles tagterrasse, der forkæler med den smukkeste udsigt til Marmorkirken og over området.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18