KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Jens Kofods Gade 4, 3. tv.
1268 København K

Sag:K2023135
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 13.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
232 m2
Andet
Opførelsesår
1925
Liggetid
136
Kvadratmeterpris
kr. 60.323
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
27-07-2023
Opdateret
11-12-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Esplanadekvarteret tilbyder nogle af de allerbedste adresser i København. Et kvarter med liebhaveri, kultur og historie imellem smukke, smukke bygninger hvor giver det absolut mening at gå eller løbe en tur i Churchillparken, Kastellets grønne områder og vandet i kanalen ved Toldboden omkring sig. Vi er i den eksklusive del af Indre By. I sidegaderne ligger Marmorkirken, Metro, Amalienborg, Nyboder, Odd Fellow Palæet, Sankt Annæ Plads, Ofelia Plads, Det Kongelige Teater, Kastellet og Kongens Have med Rosenborg Slot. Gastronomien i området har udviklet sig hastigt til at være øverste hylde med både Michelin-Restauranter, kaffebarer, hyggelige specialforretninger hvor både internationale turister og de lokale nyder godt af de mange smukke pladser, vandet og havnene området har at byde på. Ejendommen byder velkommen med en klassisk lys facade med et originalt smukt indgangsparti efterfulgt af en bred herskabelig og klassisk opgang. Lejligheden fordeler sig over 232 smukke kvadratmeter. Man modtages i stor rummelig entre med adgang til lejlighedens ene badeværelse, et seperat walk-in med masser af plads til overtøj, sko, tasker og sågar kufferter eller andre praktiske ting. Mod vest venter 2 store herskabelige lyse stuer en suite som i dag anvendes til henholdsvis gæsteværelse og kontor, meget nemme at indrette med højt til loftet og smukke originale detaljer. Mod øst tilbyder lejligheden en imponerende stor stue, stor spisestue hvor man efterfulgt af fordelingsgang bevæger sig mod lejlighedens køkken/alrum, et lækkert stort og moderne badeværelse, et soveværelse samt rammerne til det gamle pigekammer som i dag er blevet til en del af køkkenet. En yderst elegant 5 værelses lejlighed beliggende på 3. sal med højt til loftet, sildeparket, fyldningsdøre, stuklofter, dannebrogsvinduer og mange originale detaljer som danner rammen og denne klassiske herskabslejlighed.

Plantegningen er redigeret som et forslag og vil give lejligheden en moderne indretning i klassisk stil..


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18