KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Frederiksgade 9, 4. TV.
1265 København K

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I skønne omgivelser i København med udsigt til Marmorkirken finder I denne interessante lejlighed, der nu kan blive jeres. Her venter jer foruden en god bolig også en attraktiv beliggenhed, der sikrer jer nærhed til byens mange, spændende tilbud.

Indenfor mødes I af et lyst og indbydende miljø, der står klar til at danne rammen om jeres hverdag. Hjertet og samlingspunktet i lejligheden er den store vinkelstue. Med stuens mange m2, er der rig mulighed for at indrette både sofastue, spisestue, hyggekrog og hvad der ellers er ønsker for. Imens I opholder jer i stuen, kan I desuden nyde godt af den formidable udsigt til Marmorkirkens smukke detaljer. I skorstenen som løber igennem stuen, har man ydermere den fantastiske mulighed at lave en brændeovn.
Fra stuen er der direkte adgang til køkkenet, hvor køkkenets skabe og skuffer sørger for optimale opbevaringsløsninger.

I lejligheden fås yderligere et praktisk bryggers, såvel som to værelser, der ligger i hver deres ende. Herudover er der to badeværelser, hvoraf det ene har badekar, og det andet er udstyret med bruseniche.

Helt ekstra ordinært er det også værd at bemærke, at der til lejligheden hører egen garage med i gården!

Lejligheden som blev etableret i 1987, er placeret på fjerde sal i en smuk, arkitektonisk ejendom med sublime detaljer. Ejendommen er fredet, hvilket betyder i som ejere slipper for at betale ejendomsskat!

Med adresse på Frederiksgade 9 som befinder sig i Frederiksstaden, kan I se frem til at få én af byens mest eftertragtede placeringer, der sikrer jer gåafstand til både Amalienborg, Nyhavn, Kongens Nytorv, Kastellet, Langelinie, Kongens Have og meget mere. Området byder på både grønne arealer, vand og det bedste byliv inden for kort gåafstand. Ydermere omgiver I også jer selv med flere spændende spisesteder, ligesom der også er et bredt udvalg af indkøbsmuligheder tæt ved. Endelig er der kort afstand til metro fra Marmorkirken Station.

Kunne dette være jeres kommende hjem? Så vent ikke med at kontakte os for at høre mere.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18